Közélet

Egy este, amikor a zene is a szerelemről szólt

2013-02-17 09:58

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE 01valentin_koncert_130217ml_74.jpg

Jubileumi, tizedik alkalommal rendezték meg Miskolcon a V-Tech Nagy Valentin ünnepét szombaton, a Generali Arénában. Szerelem, romantika és fergeteges koncertek – idén sem csalódott az, aki ellátogatott a rendezvényre.

Egy nap, ami a szerelmeseké – ez a Valentin-nap, melynek alkalmából immár tizedik alkalommal rendeztek nagyszabású koncertet a miskolci Generali Arénában. Idén – mint nemrégiben a Miskolci Napló hasábjain is beszámoltunk róla – a V-Tech-es Kefir vendégeként olyan zenekarok léptek fel, akik pályafutása során hatással voltak zenéjére, dalaira és életére.

valentin_koncert_130217ml_51.jpg

A szombati rendezvényen így fellépett mások mellett Zoltán Erika, Bereczki Zoltán, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az Animal Cannibals, vagy éppen a Kozmix.

valentin_koncert_130217ml_36.jpg

A koncert előtti bemelegítést Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique tartotta, majd olyan, már a 2000-es évek nagy előadói léptek fel, mint például Dér Heni, Oláh Ibolya, vagy Böczkös Panna, az ifjú tehetség.
A fellépők névsorából is látszik, hogy a koncerten garantált volt a romantikus hangulat. A fellépők nem is okoztak csalódást, a közönség többször velük énekelte a szerelmes slágereket. Egy olyan Valentin-napon vagyunk tehát túl, egy olyan estén, amikor a zene is a szerelemről szólt.minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-09-22 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!