Közélet

Gyűlnek az aláírások

2013-02-01 12:34

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Mintegy húszezren látták el kézjegyükkel eddig a Jobbik aláírásgyűjtő íveit. Mint ismert, a Világsátor kapcsán kezdeményezett népszavazást a párt. Egyed Zsolt országgyűlési képviselő pénteken sajtótájékoztatón az előzményekről is beszélt.

A politikus kifejtette, az MSZP nyolcévi regnálása során „elcigányosította” Miskolcot, a jelenlegi hatalom pedig szerinte ugyanezt az utat járja tovább. Hangsúlyozta, az aláírásgyűjtési akciójukig nem tudtak a Világsátor terveiről az itt élők.

– A két párt részéről ez nem más, mint előkampány, hogy megszerezzék a cigányok szavazatait a 2014-es választásokra. A Jobbik pedig meg akarja óvni a miskolciakat attól, ami a központ megépülése után várna rájuk. Ha jövőre minket bíznak meg a lakók Miskolc vezetésével, gyökeres változások várhatóak, az alapvető társadalmi normákat be nem tartó egyedeket el fogjuk üldözni innen – mondta Egyed Zsolt.

Jakab Péter elmondta, eddig húszezer aláírás gyűlt össze három hét alatt, de rengeteg ív van még kint a lakosoknál.
– Reális esélyünk van, hogy a határidőig összegyűljön az előírt 35.000 aláírás. Kedden Miskolcra látogat Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy erről beszélgessen a helyiekkel – jelentette be a párt önkormányzati képviselője.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-02-20 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!