Városinfó

Csillagpont: már költöznek az osztályok

2013-01-08 16:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE csillagpont_121127_ja_4.jpg

A megyei kórház több osztálya is megkezdte január 3-ától az átköltözést – a hozzájuk tartozó járóbeteg-ellátó egységekkel együtt – a Csillagpont épületébe – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház.

Az intézmény közleménye szerint január 3-án a III. Belgyógyászat – Angiológiai Osztály, az Idegsebészeti Osztály és a Stroke, a Vascularis és Általános Neurológiai és Toxicológiai Osztály, valamint a hozzájuk tartozó járóbeteg-ellátó egységek kezdték meg a költözést, az újonnan felépült Csillagpont épületbe. Az osztályokat és a járóbeteg-ellátó egységeket a Csillagpont épület főbejáratán keresztül lehet megközelíteni.

A tájékoztatás kitér arra is, hogy az átköltözést követően elkezdődik az Ideggyógyászati tömb felújítása, ahol csak a Képalkotó Diagnosztikai – Intervenciós Intézet Neuroradiológiai részlege működik tovább. A Gyermekegészségügyi Központ a Csillagpont épület megkerülésével érhető el.

A Csillagpont épület főbejáratánál minden nap 7:30-tól 15:30-ig portaszolgálat működik (telefonszáma: 46/515-200/1030-as mellék), ahol a munkatársak az érdeklődők részére pontos információt tudnak adni az osztályok elérhetőségéről. Az osztályok és járóbeteg-rendelések telefonszámai a korábbiakkal megegyezőek.

Betegosztályok elhelyezése a Csillagpont épületben:

I. emelet „A” és „C” részleg  A Stroke, Vascularis és Ált. Neurológiai és Toxicológiai  Osztály                                  (2013.01.14-től)
II. emelet „A” és „B” részleg    Idegsebészeti Osztály (2013.01.08-tól)
II. emelet „C” részleg   III. Belgyógyászat-Angiológiai Osztály.(2013.01.03-tól)

Járóbeteg-ellátó egységek elhelyezése a Csillagpont épületben, (főbejárattól balra):

III. Belgyógyászat-Angiológiai Osztály és a Idegsebészeti Osztály szakrendelései január 7-étől, Stroke, Vascularis és Általános Neurológiai és Toxicológiai Osztály szakrendelései pedig 14-étől működnek.

T.Á.
fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-06-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!