Városinfó

Lombgyűjtési akció

2012-11-16 13:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Szentpéteri kapu városrész tisztaságát kívánja elősegíteni lombgyűjtési akciójával Nánási-Kocsis Norbert. A városrész önkormányzati képviselője szeretné újra meghonosítani azt a régi hagyományt, hogy minden év őszén a diákok segítik a lehullott lomb összegyűjtését a házak között.

– A Kassai utcai Rónai Ferenc Általános és Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Iskola és a Városgazda vezetőjével egyeztettem, és mindketten támogatóan nyilatkoztak. Így november 23-án, pénteken 10–11.30 között a Katowice utca és a Kassai utca tanulói lombgyűjtést végeznek az iskola és a házak környezetében. A szerszámokat és a lomb elszállítását a Városgazda Kft. biztosítja – tudtuk meg Nánási-Kocsis Norberttől.

A képviselő arra kéri az ott lakókat, önkéntes jelleggel, saját szerszámaikkal csatlakozzanak a gyermekek munkájához. Elmondta: a következő év feladata lesz az, hogy ne csak az iskolások által elérhető területen, hanem azon túlmenően is összegyűjtsék, elszállítsák a lombot – a lakók önkéntesen segítségével, összefogásával.

– Az őszi akciót követően tavasszal is lesz alkalom önkéntes munkát végezni lakókörnyezetünk, a Szentpéteri kapu tisztaságáért – emelte ki az önkormányzati képviselő.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!