Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Készül a díszkivilágítás

2012-11-16 12:37

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE diszkivilagitas_szereles_121116ml_7.jpg

Megkezdődött a karácsonyi fényfüzérek kihelyezése pénteken, hogy advent első vasárnapjától vízkeresztig ünnepi fények díszítsék Miskolcot.

A Városgazda Kft. munkatársai a Városház téren kezdték fényfüzérrel dekorálni a fákat, majd a Szent István tér és a belváros következik. A figurális elemek is kikerülnek, hogy advent első vasárnapjától szintén ünnepi hangulatot adjanak a belvárosnak.

Ez évben a főutca, az Erzsébet tér, a Városház tér, a Szent István tér, a Déryné utca, a Hősök tere, a Szinva terasz, a Corvin utca egy része borul karácsonyi fényárba. A már évek óta megszokott módon a virágóra alakul át adventi koszorúvá, így együtt gyújthatják meg a miskolciak a gyertyákat.

diszkivilagitas_szereles_121116ml_1.jpg

A díszítőelemek javítása évről évre 2 millió forintba kerül, a fényfüzéreké 500 ezer forintba. A díszítőelemek fel- és leszerelése a közvilágítási üzemeltetési szerződés része, a fényfüzéreket viszont a Városgazda Kft. két éve, költségmegtakarítás miatt, a fákon hagyja, csak karbantartást végeznek. A díszek világítása mintegy 1,5 millió forintba kerül.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!