Közélet

A MISEK egészségügyi dolgozóinak képzése, uniós támogatással

2012-11-07 11:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

125 millió forintos, vissza nem térítendő uniós pályázati támogatást nyert a  MISEK Nonprofit Kft. Az elnyert összeg a szakszemélyzet képzésére, továbbképzésére, valamint ösztöndíjra fordítható. 

Nagymáté Zsuzsanna projektmenedzser tájékoztatása szerint szakorvosi ráépített képzésben 2 fő, szakdolgozói ráépített képzésben pedig 24 fő vesz részt, a teljes képzési költség támogatásával. A képzés ideje alatt az orvosok és a szakdolgozók motivációs ösztöndíjban részesülnek. - Továbbképzés területén az egészségügyi szakdolgozók közül 32 fő kommunikációs tréningen, 34 fő stresszkezelési tréningen vesz részt a pályázat jóvoltából. - 19 nappali képzésben részt vevő
diák egy éven át kap ösztöndíjat a projekt során. A MISEK Kft. törekvése a projekt megvalósítása révén nem csupán a kórház egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztése, javítása, hanem - a Semmelweis Tervben meghatározott egészségügyi struktúraátalakítást figyelembe véve - az egészségügyi ágazatban fennálló „humánerőforrás krízishelyzet” kezelése is - emelte ki Nagymáté Zsuzsanna.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2017-11-21 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!