Közélet

Csabán is volt Miskolc-kolbász

2012-10-26 14:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kolbasz_toltes.jpg

Miskolc csapata is részt vett a napokban rendezett Csabai Kolbászfesztiválon. - Városunk először szerepelt ezen az országos hírű, több tízezer embert vonzó rendezvényen, ahol a zöld fűszereket tartalmazó, szerzetesek több száz éves leírása alapján készülő Miskolczi Ínyenc Kolbász nagy sikert aratott - mondta el portálunknak Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

Mint megtudtuk, a miskolci csapat kapitánya Kriza Ákos polgármester volt, tagjai között pedig szerepelt Pálffy Kinga, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója, Vécsi György, a Holding igazgatóságának elnöke, Lantos Ottó, a kolbászt forgalmazó Miskolci Agrokultúra Kft. ügyvezetője, valamint Koleszár Gábor, az Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Regionális Kirendeltségének vezetője is. - A Miskolczi Ínyenc Kolbásszal a Szárazkolbász, valamint a Kolbásztöltő versenyen indultak. Városunk először vett részt ezen az országos szakmai és turisztikai rendezvényen - tudatta Pásztor Imre. Mint mondta, a több száz éves leírás alapján készülő Miskolczi Ínyenc Kolbász nagy sikert aratott, mind a jelenlévő szakmai képviselők, mind pedig a közönség körében.

A fesztiválon több mint hétszáz-féle kolbász versengett egymással. Ezek között a miskolci volt az egyetlen, amely nem tartalmazott pirospaprikát. - A fesztiválon való részvétel újabb lépés volt az országos szakmai és általános ismeretség felé. Egy forgalmazó céggel kötött, együttműködési megállapodás keretében pedig a Miskolczi Ínyenc Kolbász országos terjesztését is elkezdtük - mondta még el Pásztor Imre.

Sz. S.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-10-14 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!