Videós hírek

A közönséggel együtt hangoltak

2012-09-04 20:37

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE jegesmedvek_anket_120904ml_14.jpg

Felvonulással és közönségtalálkozóval készült a Miskolci Jegesmedvék a pénteken rajtoló szezonra. A kedd esti ankéton a felnőtt csapat képviselői mellett részt vettek a Macik utánpótlás-játékosai is, a szurkolók pedig meglepetéssel készültek.

Az apró bocsoktól a legnagyobb jegesmedvékig minden korosztály megjelent kedden kora este a Miskolci Jegesmedvék gyülekezőjén a Centrumnál. Az utánpótláscsapatok és a szurkolók a Szinvaparkig vonultak dobokkal, Maci-rigmusokat skandálva, az egész város előtt hirdetve, pénteken, a Ferencváros ellen elkezdi a MOL Liga-menetelést Miskolc jégkorongcsapata, mely remélhetőleg még fényesebbre csiszolja a tavaly megszerzett ezüstérmeket.

jegesmedvek_anket_120904ml_01.jpg

A bevásárlóközpont második emeletén a hangulatfelelős Popovics Pál már várta a hangos küldöttséget, majd rögtön létszámellenőrzést is tartott: a kicsik lelkesen, a szurkolók a város nevét skandálva, a juniorok pedig a legnagyobb hangerővel „írták alá” a jelenléti ívet. Csak akkor váltott át csalódott morajjá a plázát betöltő hangzavar, amikor a szpíker azt találta mondani: annyi gólt szereznek idén a jeges kedvencek, ahány ötös érdemjegyet visznek haza a kis macik. Hiába, fontos a tanulás – ezt már a DVTK legkisebb drukkerei is tudják, március elsején ugyanitt, egy hasonló ankéton a piros-fehérek spanyol labdarúgója, Fernando hívta fel a figyelmet a tanulás és a sport egyenrangúságára.

jegesmedvek_anket_120904ml_04.jpg

A hangolás után aztán újabb rigmusokkal és a Jegesmedvék indulójával „csalogatta” fel az egy emelettel lentebb várakozó jégkorongozókat a közönség. Elsőként Tim Kehler, a fekete-sárgákat a héten kezdődő szezontól irányító kanadai szakember lépett a pódiumra, majd sorban a csapatvezető Egri Gergő és a hokisok: Tyler Czuba, Fodor Szabolcs, Budai Krisztián, Miskolczi Márk, Hegyi Ádám és Láda Balázs – utóbbi ikertestvére a „lelátón” foglalt helyet.A szereplőket először Popovics Pali faggatta arról, hogyan sikerült a felkészülés, az újakat pedig ideszerződésükről is megkérdezte. Tim Kehler első tapasztalatai kellemesek, kedvesen fogadták Miskolcon, „mellesleg” jó csapatot sikerült szerinte összehozniuk. Láda Balázs elárulta, a család és a fantasztikus szurkolótábor miatt tért vissza Miskolcra, míg Czuba előző állomáshelyén, Franciaországban nem érezte jól magát, de reméli, itt megtalálja számításait. Hegyi Ádám a nagy rivális Dab.Doclert hagyta ott a Macik kedvéért, mégpedig többek között azért, mert szerette volna megtudni, milyen a miskolci közönség előtt játszani úgy, hogy neki szurkolnak. A védő kiemelte, kiváló csapatuk van, sokkal jobb, mint amit várt, a tengerentúli tréner pedig garancia a sikerre, hiszen remek szakember.

A kérdezz-felelek és a közös fotózkodás előtt bemutatták a meglepetést: a szurkolók egy videóval kedveskedtek kedvenceiknek. Most már utóbbiakon a sor, hogy megmutassák, a medve tényleg nem játék! Szezonkezdés péntek este fél 7-kor a Miskolci Jégcsarnokban a Ferencváros ellen.

Soós P.
fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-08-23 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!