Pályázatok

Foglald versbe az aranyat!

2012-08-26 10:14

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Irodalmi Rádió pályázatot ír ki az olimpiai bajnokok és helyezettek tiszteletére. A sikeresen szereplő alkotások bekerülnek az Irodalmi Rádió szerkesztésében megjelenő ARANYOS PILLANATOK című, a 2012-es londoni olimpiát megörökítő verseknek és novelláknak helyet adó antológiába.

A pályázat célja a művészvilág tisztelgése a sportolók előtt irodalmi alkotások és egy ezekből összeállított antológia, illetve felolvasóest formájában.
 
A pályázat szerint a versek vagy novellák a 2012-es londoni olimpián szereplő 1-6. helyezést elérő magyar sportolókról vagy az olimpia közben szurkolóként átélt izgalmakról kell, hogy szóljanak.
 
A sikeresen szereplő művek bekerülnek az ARANYOS PILLANATOK című válogatáskötetbe, amit minden pályázónak és a kötetben megverselt 1-6. helyezett olimpikonnak is eljuttatnak. Az első három helyezettet arany-, ezüst-, ill. bronzéremmel jutalmazzák. A szerzők közül többen különdíjban, ajándék- és könyvcsomagban részesülhetnek. A sikeresen szerepelt új jelentkezők bekerülhetnek az Irodalmi Rádió alkotói közé.
 
További részletek és részvételi feltételek az Irodalmi Rádió honlapján.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!