MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

Dolgoznak a hiba helyreállításán az Avason

2012-07-27 14:48

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miho_avas_120727ml_07.jpg

Ahogy azt csütörtökön már beharangoztuk, péntek reggeltől leállt a melegvíz-szolgáltatás az Avason egy meghibásodás miatt. Jelenleg gőzerővel dolgoznak a 600 milliméteres vezeték javítását, hogy a hétvégére visszaállíthassák a szolgáltatást.

miho_avas_120727ml_04.jpg
A MIHŐ Kft. az üzemzavar elhárítását a meleg víz szüneteltetése mellett tudja csak elvégezni. A leállítást és a helyreállítást úgy tervezték, hogy a melegvíz-szolgáltatás hiánya a péntek reggel munkába induló felhasználókat ne akadályozza, és várhatóan a szombat reggeli órákban a szolgáltatás visszaállhasson a normális rendbeA helyszínen nagy erőkkel dolgoznak a Miskolci Hőszolgáltató szakemberei, több munkagéppel vonultak fel, és nagy területen kibontották a hővezetéket a föld alól.

miho_avas_120727ml_10.jpg

Tanka Sándor, a MIHŐ műszaki igazgatója érdeklődésünkre elmondta, a Tatár utcai fűtőműből az Avasot ellátó gerincvezeték egy pontján korróziós hiba állt elő, vagyis kilyukadt a 600 milliméter átmérőjű cső, ennek a javítását végzik pénteken. A megelőző két nap már előkészültek, és folyamatosan dolgoznak, éjszaka is majd, így bíznak benne, hogy szombat reggelre vissza tudják adni a szolgáltatást.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-03 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!