Sport

Acélosra sikerült az ifik bemutatkozása

2012-05-13 18:34

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE steelers_isaszeg_120512_k.jpg

Ha nagyon szeretnénk a számokkal és az iskolai párhuzammal játszani, azt mondhatjuk, nem is ötösre sikerült az ifi korú Acélcsapat szombati "vizsgája", hanem "hatosra". Hatszori pontszerzés révén aratott ugyanis egyértelmű győzelmet az újjáalakult, megfiatalított keretű Steelers első komoly felkészülési mérkőzésén.

Miskolc Steelers - Isaszeg Pirates 22-12 (9-6, 7-6, 6-0, 0-0)
Három touchdown, két field goal és egy safety révén alakult ki a hazaiak pontmennyisége (két, sikertelen extra-rúgás kísérte TD ellenében), mintegy másfélszáz néző előtt.

1. negyed: Miklós Bálint QB futásával 6-0 a hazaiaknak, az extra-rúgás Fodor Dávidé. A Pirates end zone-közelben elrontott puntja révén safetyt (2 pont) szerez a Steelers. Javít az Isaszeg: punt-visszahordásból TD (sikertelen kétpontos kísérlet).
2. negyed: Jászkai Gergely Gábor LB egy field goal-kísérletnél trükkös játék nyomán befut a labdával a gólterületre. Fodor Dávid lába most sem remegett (+1). Válaszul a Pirates is TD-t fut (sikertelen extrarúgással koronázva.) A félidőben 16-12.
3. negyed: Tóth Márton strong safety az ellenfél passzából interceptiont szerez, visszahordja, touchdown.
4. negyed: nem született több találat, így lefújásra kialakult a 22-12-es végeredmény.

A pontszerzéseken túli hazai statisztikai teljesítmények: Jászkai Gergely Gábor interceptionje és két fumble recovery.
– Köszönjük a fair játékot az isaszegieknek, szimpatikus és jó csapatot ismertünk meg bennük, reméljük, hamarosan a szövetség tagjaként és a bajnokságban látjuk őket viszont - tartotta fontosnak hangsúlyozni Szegedi Máté. - Ami a sajátjainkat illeti: trénertársaimmal azt láthattuk viszont a pályán a fiúktól, amit az elmúlt hónapokban gyakoroltunk. A lehető legkevesebb hibával játszottunk, ez fontos pozitívum. Látható volt, hogy éhesek vagyunk a sikerre. A szeptemberben rajtoló juniorbajnokságig szeretnénk még felkészülési találkozókon részt venni, a legközelebbit június végére tervezzük.

MiskolcSteelers.hu
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2012-05-14 16:21

    Mery

    Gratulálok az Acél csapatnak Miskolc büszke lehet rájuk hogy egy ilyen sportot is életre keltettek, ezt a város vezetése is felfigyelhetne a MISKOLC STEELERS CSAPATRA.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!