Pályázatok

Fotó- és videopályázat érettségiző diákoknak

2012-05-09 16:18

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az osztály bolondballagásának pillanatairól készített fotókkal és videókkal pályázhatnak érettségiző diákok június 7-én éjfélig az egyik közösségi oldalon.

A pályázók a Diákhitel Központ Zrt. hivatalos közösségi oldalán működő Tripla B alkalmazásba tölthetnek fel fényképet vagy videofelvételt a bolondballagás pillanatairól, a játékba június 7-én éjfélig lehet bekapcsolódni. A kreatív és ügyes kezű osztály nyereménye egy bankett a budapesti A38 Hajón - közölte a pályázat kiírója szerdán az MTI-vel.
     
A Diákhitel Központ fennállása óta első alkalommal hirdetett meg kifejezetten az érettségiző korosztályt megszólító pályázatot. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy a játékon keresztül ösztönözze a diákokat arra, hogy hiteles forrásokból tájékozódjanak a Diákhitelről és kellő információ birtokában döntsenek a felvételével kapcsolatos kérdésekben.
    
A május 3-án startoló Tripla B, avagy BolondBallagás Bankettért szlogent viselő fotó- és videofeltöltő pályázat, a korosztály által látogatott közösségi oldalon keresztül érhető el.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-13 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!