Sport

Nincs gond a hitükkel

2012-04-27 18:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk-sajtotaj-120403ml_02.jpg

Mint azt már megszokhattuk, Szentes Lázár megbízott vezetőedző a mérkőzés előtti napon állt a sajtó rendelkezésére a soros összecsapással kapcsolatban. A szakmai igazgató a szombati, DVSC elleni mérkőzés előtt azt is elmondta, nem sokon múlott, hogy kézzel fogható közelségbe kerüljön az új edző érkezése.

Szentes Lázárt – aki a DVSC vezetőedzője volt 2002-2004 között – először a dvtk-sajtotaj-120403ml_18.jpgkapuskérdésről faggatták az újságírók. Mint ismert, Ivan Radoš hibája után szerezte meg a vezetést a Győr a legutóbbi bajnokin (2–0) az ETO Parkban, s nem ez volt a horvát hálóőr első bakija a szezonban. Azonban míg korábban inkább Veréb György döntött arról, ki álljon a kapuban, jelen pillanatban ez a vezetőedző kompetenciája.
– Meghallgatom, esetleg megkérdezem a kapusedzőt, de a felelősséget nem adom át, én döntök arról, ki álljon a kapuba – jelentette ki Szentes Lázár.A Debrecen elleni találkozó (szombat 17.30) kapcsán kiemelte, az aktuális állapot, a hozott „muníció” fog dönteni.

– 25 veretlen mérkőzéssel, Magyar kupa-döntősként, jó sorozatban és formában lévő ellenfél érkezik Miskolcra. Mi egy sikertelen időszak közepén vagyunk, vannak pozitívumok, de nem tehetünk terhet a játékosokra. Azokat az embereket kell megtalálnom, akik képesek elviselni, hogy a listavezető jön hozzánk. Erősíthet minket, hogy itthon játsszunk, és én is segíteni próbálok nekik abban, hogy képesek legyenek lélekben is megvívni ezt a csatát. Mentálisan is fel kell készülni, egyéni beszélgetések és csoporttréningek vannak, illetve pszichológus segítségét is igénybe vesszük, hogy átlendüljünk a holtponton. Rengeteg energiát fektetünk abba, hogy véget vessünk ennek a nehezebb időszaknak – mondta a szakember.Youssef Sekour és Gohér Gergő győri kiállítása miatt biztosan nem léphet pályára, a héten már a csapattal edzett viszont a korábban sérüléssel bajlódó Mohamadou Abdouraman és L’Imam Seydi, illetve Francisco Gallardo is. Szentes szerint elképzelhető, hogy őket tudják szombaton használni, míg Budovinszky Krisztiánnak derékbántalmai vannak.

A zsurnaliszták nem felejtették el azt a bizonyos hitelt sem, melyet az első ilyen alkalomkor említett Szentes Lázár.
– Fontos a hitel és a hit is. Mindkettőből maradt még. Aki a helyszínen tekintette meg a győri meccsünket, láthatta, a játékosoknak nincs gondja a hittel, mert akkor nem tudtak volna kettős emberhátrányban így játszani – hangsúlyozta.Edzőkérdésben egyelőre nincs előrelépés, ugyanakkor közel került Diósgyőrhöz az a bizonyos új szakvezető.

– Akkor lesz kézzelfoghatóbb a történet, ha megjelenik egy edző a mérkőzésünkön. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy akár már a Debrecen ellen itt legyen az illető, de nem jött össze. Bízunk benne, hogy már a jövő héten lesz konkrétum – zárta a szakmai vezető.

Soós P.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2015-04-28 Kedd
 v
      megnézem az online adást Képújság >>>
      Reklám >>>
      Miskolc Ma (híradó) >>>
      Reklám >>>
      Időjárásjelentés >>>
      Sporthírek (sport) >>>
      Programpont >>>
a Miskolc Televízió programajánlója
      Műsorajánló (műsorajánló) >>>
      Sportpercek (sport) >>>
a Miskolc Televízió sportműsora
      Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés) >>>
      Időjárásjelentés (Ismétlés) >>>
      Sporthírek (sport :: Ismétlés) >>>
      Programpont (Ismétlés) >>>
      Műsorajánló (műsorajánló :: Ismétlés) >>>
      Mérkőzés (sport) >>>
      Műsorajánló (műsorajánló) >>>
      Reklám >>>
      Miskolc Ma (híradó) >>>
      Reklám >>>
      Időjárásjelentés >>>
      Sporthírek (sport) >>>
      Programpont >>>
      Képújság >>>

Kapcsolódó tartalmak

 • A statisztika szerint (is) jobban ment a játék

  Noha statisztikailag a bajnokaspiráns fölé nőtt a játék minden elemében, a DVTK 2–0-s vereséget szenvedett múlt hétvégén hazai pályán...

 • Úton Pécsre, órákra az új edzőtől

  A hasonlóan rossz sorozatban lévő, szintén újonc Pécshez látogat az öt mérkőzés óta nyeretlen DVTK. Szentes Lázárnak leginkább a védelem ö...

 • Gólokban jobb volt a Loki

  Bár jobban játszott, több helyzetet alakított ki, vereséget szenvedett a listavezető Debrecentől hazai pályán a DVTK. A hajdúságiak továbbra...

Friss videók

Impresszum:

Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.
 • 3525 Miskolc, Kis-Hunyad utca 9.
 • http://www.minap.hu
 • 48.1052820.77615
 • worktel: 46 503 500
 • faxfax: 46 358 200
 • e-mail:
 • Ügyvezető: Kovács Viktor
 • Főszerkesztő: Molnár Péter

 • Reklámfelületeink kizárólagos értékesítője a
  MIKOM Nonprofit Kft.

  Elérhetőség: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 40.;
  Értékesítési vezető: Bartus Sándor
  E-mail: bartus@mikom.hu
  Hirdetésfelvétel:
  telefon: 46/501-420
  e-mail: info@mikom.hu

 • HU ISSN 2062-5642
 • Minden jog fenntartva!
 • Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek
 • miskolc.hu
 • mti.hu