Holding hírek

Munkanap-áthelyezés és hosszú hétvége

2012-04-20 09:15

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE holdingugyfelsz.jpg

Szombaton munkarend-áthelyezés miatt munkanap lesz érvényben, míg április 28-án négynapos hosszú hétvége kezdődik. Csokorba szedtük, hogyan érinti az önkormányzati cégek által üzemeltett ügyfélszolgálatok és intézmények nyitva tartását a munkarendváltozás.

Április 21-én, szombaton a munkanap-áthelyezés miatt a parkolás pénteki munkarend szerint alakul, azaz reggel 8.00-tól délután 18.00 óráig, a pénteki munkarendnek megfelelően fizetős lesz a parkolás Miskolcon, a Régió Park Kft. által üzemeltetett parkolókban. A Régió Park Kft. Ügyfélszolgálati irodája április 20-án (pénteken) a hétfői munkarend szerint 8.00-16.00 között és április 21-én (szombaton) a pénteki munkarend szerint 08.00-12.00 óráig tart nyitva.

A Miskolc Holding Zrt. közös lakossági ügyfélszolgálatának – MIHŐ Kft., MIK Zrt., MIVÍZ Kft. (Szemere B. u. 5. szám alatti) – és az általuk üzemeltetett pénztáraknak nyitva tartási rendje a következőképp alakul: április 20-án (pénteken) a hétfői munkarend szerint 8.00-15.30 között és április 21-én (szombaton) a pénteki munkarend szerint 08.00-12.00 óra között lesznek nyitva.

A MIK Zrt. Központi Ügyfélszolgálatának (Széchenyi u. 60. alatti) nyitva tartási rendje a következőképp alakul: április 20-án (pénteken) a hétfői munkarend szerint 8.00-15.30 között és április 21-én (szombaton) a pénteki munkarend szerint 08.00-12.00 óra között lesznek nyitva.

Április 29. és május 1. között, a hosszú hétvégén Miskolcon a Régió Park Kft.-hez tartozó parkolókban a parkolás ingyenes. Április 28-án szombaton a parkolás változatlan marad, azaz reggel 8.00-tól délután 13.00 óráig, a megszokott munkanapi rendnek megfelelően fizetős lesz a parkolás.
A Régió Park Kft., a Miskolc Holding Zrt. közös lakossági – MIHŐ Kft., MIK Zrt., MIVÍZ Kft. (Szemere B. u. 5. szám alatti) – és a MIK Zrt. Központi Ügyfélszolgálatának (Széchenyi u. 60. alatti) nyitva tartási rendje a következőképp alakulnak: április 28. és május 1. között az ügyfélszolgálati irodák zárva lesznek.

A MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. a május 1-jei hosszú hétvége alatt is folyamatos munkarendben üzemelteti diszpécserszolgálatát.

A Barlangfürdő, az Aquaterápia, a Selyemréti Strandfürdő és a Miskolci Állatkert és Kultúrpark a május elsejei hosszú hétvégén is a szokásos nyitva tartási rend szerint látogatható.

Az AVE Miskolc Kft. az ünnepek alatt is a megszokott szállítási napokon viszi el a kommunális jellegű hulladékot – tájékoztatott Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2018-05-25 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!