Életmód

Föld Napi környezetvédelmi vetélkedő

2012-04-13 21:35

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Föld Napja 2012. programsorozat keretében a Zöld Akció Egyesület és a Herman Ottó Múzeum „Herman Ottó nyomdokán” címmel immár 4. alkalommal Föld Napi Környezetvédelmi Vetélkedőt szervez április 20-án.

Célja, hogy az iskolák által indított csapatok tagjai az egyes állomáspontokon megoldandó feladatokon keresztül felismerjék helyi természeti értékeink jelentőségét és személyes lehetőségeiket egészségük, valamint környezetük épségének megőrzésében.
Program menete:
8.45 - Gyülekezés, regisztráció a Herman Ottó Emlékházban (Lillafüred, Erzsébet sétány 33.)
9.00-12.00 - Játékos foglalkozások és környezetvédelmi vetélkedő az emlékház kertjében
12.00 - vetélkedő eredményhirdetése, díjak kiosztása.

A vetélkedőn 1-4. osztályos tanulókból álló, minimum 5 maximum 10 fős csapatok vehetnek részt. Az egyes állomáspontokon a gyerekeknek játékos feladatokat kell megoldaniuk, melyek nem igényelnek különösebb előzetes felkészülést.
Díjazás: a nyertes csapatokat környezetbarát iskolaszerekkel, élelmiszerekkel, környezetvédelmi kiadványokkal jutalmazzák.

Jelentkezést április 17-ig e-mailben, faxon, telefonon vagy levélben az alábbi adatok megadásával várják a szervezők: csapat neve és tagjainak száma, az iskola neve, kapcsolattartó neve, elérhetősége.
További információ és jelentkezés: Tel.: 46/508-700, E-mail: greenaction@greenaction.hu Cím: 3525 Miskolc, Kossuth u. 13.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-04-25 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!