Sport

Pályán a Renegátok

2012-03-30 11:10

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Szombaton játssza első mérkőzését a Miskolc Renegades amerikaifoci-csapata a hejőcsabai Sütő utcai Sporttelepen délután 3 órától a Divízió II-ben. A Renegátok ellenfele a Budapest Cowboys II lesz.

Renegátok (Renegades) néven, a Nyíregyháza Tigers második együttese jogán indul a Divízió II-ben Miskolc új amerikaifutball-csapata, melynek nagy részét a Miskolc Steelersből korábban kivált játékosok alkotják.

A fiúk első mérkőzésüket szombat délután 15 órakor játsszák a Cowboys második csapata ellen a Sütő utcai pályán (volt HCM-pálya). A belépő 500 forint, általános és középiskolai diákkal ingyenes. A gárda edzője a Steelers korábbi trénere, Phillip Hilderbrand, aki így fogalmazta meg hitvallását a klub honlapján.
– Vannak emberek, akik együtt sportolnak. Vannak, akik csapatként viselkedve játszanak. Van, ahol egy családként együtt küzdenek. És vagytok Ti! Akik félresöpörtek mindent, és a semmiből létrehoztatok magatoknak egy saját csapatot, egy új családot! Ha ennyi viszontagságon keresztül kitartottatok egymás mellett, ne hagyjátok, hogy ez semmivé váljon!

Március 31., szombat, 15.00, Miskolc, Sütő János utca 47.
East Renegades – Budapest Cowboys II.

A csapat további mérkőzései:
4. 14. East Renegades – Bulldogs
5. 6. East Renegades – Debrecen Gladiators
6. 2. Budapest Eagles –. East Renegades
6. 16. Budapes Wolves II. – East Renegades

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-05-19 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!