Pályázatok

A fiatalok ötleteit várják az abortuszellenes kampányához

2011-10-28 14:21

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A fiatalok ötleteit várja következő abortuszellenes kampányához a Magyar Család- és Tudományos Nővédelmi Társaság, ezért pályázatot hirdettek elsősorban egyetemista és főiskolás diákok számára a biztonságos szerelem témakörében - közölte a szervezet pénteken.

A társaság arra kíváncsi, hogy a fiatalok hogyan képzelik el a biztonságos szerelmet, mit tennének annak érdekében, hogy egyre kevesebben vegyenek részt terhesség megszakításon.

A szervezet azt írta: a terhesség művi megszakítása - ha tudat alatt is - a nő egész életére hatással lehet, nem csupán biológiai, hanem lelki gondokat is okoz.

Ennek elkerülését célozza a most meghirdetett pályázatuk is, amelynek díjazott, kreatív ötleteit következő kampányába is beépítené a társaság.

– Több kategóriában is várják az ötleteket, lehet grafikával, fotóval, reklámspottal nevezni, de egy jól felépített gerillamarketing ötleteit is szívesen veszik a szervezők. A leadási határidő december 5-e, az eredményhirdetés december 18-ára várható. A versenyzőkre számos nyeremény vár - tették hozzá.

A kiírás a társaságnak az abortuszok visszaszorítását célzó, Ne ess pánikba! című országos reklámkampányának folytatása. Mint írták, a társaság megmozdulásának célja, hogy felhívják a figyelmet az abortusz veszélyeire, a fogamzásgátlás módszereire, és arra, hogy akkor is van megoldás, ha a védekezésbe hiba csúszott.

Kiemelték: megfelelő felvilágosítással, szexuális neveléssel megelőzhető lenne a nem kívánt terhesség. A magyar tinik viszont még mindig nagyon keveset tudnak a fogamzásgátlás lehetőségeiről.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-26 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!