Városinfó

Andor utca: visszaáll a pályaépítés alatti forgalmi rend

2011-10-17 10:17

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE andoru_111017_ja_2.jpg

Hatalmas dugó alakult ki hétfő reggel stadiontól egészen az Újgyőri főtérig a Görögszőlő – Andor utca szakasz régi, a villamosprojekt kezdete előtti forgalmi rend helyreállítása miatt.

Az egyirányúsítás korábbi állapotokra történő helyreállítását a lakosság kérte korábban, a város pedig intézkedett is ez ügyben, október 15-től szombattól visszaállították a rendet, mivel úgy látszott, ez lehetséges is, tekintve, hogy a villamospálya építése döntőrészben elkészült.

– Látva a hétfő reggeli káoszt, Kriza Ákos polgármester a munkák alatti forgalmi rend azonnali helyreállítását kérte a Városüzemeltetési Osztálytól. A táblákat a mai napon visszafordítják, így holnap reggeltől az Andor–Görögszőlő utcákon újra lehet a belváros irányába közlekedni – mondta Dobos Tímea, a miskolci polgármesteri hivatal szóvivője.

A minap.hu kérdésére a szóvivő hozzátette: a forgalmi rend mindaddig így marad, míg el nem készülnek a a Zöld Nyílhoz kapcsolódó útfejlesztések az Újgyőri főtér környékén, vagyis nem lesz olyan alternatív útvonal, ami elvezeti ezt a forgalmat.
– Jól tudjuk, hogy az utcában lakók kérték a régi forgalmi rendet, ezért is próbáltuk meg helyreállítani, de jelen esetben a többség érdeke felülírta a lakók érdekét, még ha átmenetileg is. A helyiektől elnézést, és türelmet kérünk – hangsúlyozta Dobos Tímea.

Tajthy Á.
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2011-10-20 13:51

    Beáta1974

    Ez egy agyrém, hát a fő közlekedési útvonal Diósgyőr felől az új forgalmi rend miatt már nem bírja el a "terelőútja" forgalmát??? Kifelé menet még csak alternatív útvonal sincs, befelé is csak egy - eddig - csendes kertvárosi utca, persze, hogy el tu [ tovább ... ]
  • 2011-10-17 12:30

    Tompa Sándor

    A Polgármester beiktatása óta igéri az új miskolci közlekedési stratégiát. Ez lenne az?

Miskolc TV mai műsora

2019-10-14 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!