Tűzoltókkal forgatott a Miskolc Steelleaders és Miskolci Elvis

2011-10-13 14:51

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A vénasszonyok nyara kedvező időjárást biztosított ahhoz a klipforgatáshoz, melyben a miskolci tűzoltók mellett a Miskolc Steelers pompon lányai is szerepeltek.

A második videó klipjét forgatta Miskolci Elvis forgatta a csinos és ügyes pompon lányok társaságában. A Little less conversation című dal forgatási munkálatai már nyár elején megkezdődtek, a fő részek megvalósításában azonban már a városunk egyetlen cheerleading szakosztályát működtető Miskolc Steelleaders SE pompon lányai is szerepet kaptak.

elvisklip_pompom.jpg

Szakedzőjük, Molnár Ágnes vezetésével látványos koreográfiákkal és a sportágra jellemző akrobatikai mutatványokkal fűszerezték a felvételt. A helyszín a Miskolci Tűzoltóság gyakorlópályája volt, ahol a kedves és lelkes lánglovagok készséggel álltak a forgatócsoport rendelkezésére. Amellett, hogy a videóban is szerepet kaptak, segítségükkel a stáb betekintést nyerhetett a tűzoltói élet rejtelmeibe.
A fantasztikus hangulatú forgatásban közreműködött még Váradi Máté fotóművész, aki az operatőri és vágási munkálatokért is felelős.
A videó klip már látható a Youtube-on.
 http://www.youtube.com/watch?v=zmmJg4zwNBE


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-16 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!