Sport

Kiütés Debrecenben

2011-10-02 17:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvscdvtkmti.jpg

5-0-s vereséget szenvedett a DVTK Debrecenben, így továbbra is nyeretlen idegenben. A védelem gyengélkedett, a támadók pedig sehogy sem tudtak betalálni a hazaiak kapujába.

Az első félidő feléig egyenrangú partnerek voltak a csapatok, azonban két perc alatt két gólt kapott a DVTK, s ezzel nagyon nehéz helyzetben került. A gondokat tetézte, hogy Coulibaly a játekrész hajrájában újra betalált a gyengélkedő védelem mellett.

Az 53. percben Luque 27 méteres szabadrúgása a felső lécről vágódott le, óriási szerencséje volt nem először a Debrecennek. A hazaiaknak aztán minden összejött, rúgtak még két gólt, s könnyeden tartották otthon a három pontot. Ami viszont erőt adhat a diósgyőrieknek, az az, hogy még 5-0-nál is a vendégtábort lehetett hallani...

DVSC-TEVA–Diósgyőri VTK 5-0 (3-0)
Debrecen, 8000 néző. V.: Iványi Zoltán (Albert István, Medovarszki János).
DVSC-TEVA: Novaković – Nagy, ©imac, Mészáros, Korhut – Bódi, Varga, Szakály, Bouadla – Kulcsár, Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér.
DVTK: Farkas – Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér – Gallardo, Abdouraman, Lippai, Luque – Tisza, Seydi. Vezetőedző: Benczés Miklós.
Csere: Coulibaly helyett Nikolić (62.p.), Yannik h. Bouadla (67.p.), Szakály h. Dombi (73.p.), illetve Seydi h. Carreňo (a szünetben), Gallardo h. Arze (58.p.), Lippai h. Menougong (71.p.).
Gólszerző: Bódi (22.p.), Coulibaly (23.p., 40.p.), Nikolić (64.p.), Kulcsár (66.p.).
Sárga lap: Abdouraman (89.p).

Benczés Miklós: Jobb volt ma a Debrecen, jobb ritmusban futballoztak, dinamikusabban. A második félidőben jobban játszottunk, de akkor is a DVSC rúgta a gólokat.

Kondás Elemér: Szép gólokat lőttünk, egységes a csapat, tudnak egymásért küzdeni a focistáim, jó együttesem van.

minap.hu

Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2011-10-03 08:58

    perfecto

    jó volt!!!!!

Miskolc TV mai műsora

2019-09-16 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!