DVTK

Kész a kibővített VIP-páholy

2011-04-23 10:49

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A sorozatban három idegenben játszott mérkőzés lehetőséget teremtett arra, hogy kicsit csinosítson a klubot működtető DFC Kft. a DVTK Stadionon - írja a klub hivatalos honlapja.

- A gyors felújítás során 66-ról 112-re bővítettük a VIP-páholy férőhelyeinek számát - tájékoztatta a dvtk.eu-t Dudás Hunor, a DVTK-t működtető DFC Kft. ügyvezető igazgatója. - Ezen kívül az egykor sajtótájékoztatónak helyt adó helyiséget átalakítottuk bankett-teremmé, ahol a mérkőzés előtt, alatt és után minőségi kiszolgálással várjuk vendégeinket. A bankett-terem teljesen zárt, üvegablakán keresztül azonban figyelemmel lehet kísérni a pályán zajló eseményeket, így ha valakinek ahhoz van kedve, falatozás közben is nézheti a mérkőzést. További kényelmi szolgáltatás, hogy elhelyeztünk a teremben két nagyképernyős televíziót, ahol a pályának háttal állva is látható élőben a mérkőzés, illetve a lefújás után azonnal visszanézhetők az érdekes, esetleg vitatott jelenetek.

- A felújítás azonban még nem fejeződött be - folytatta az ügyvezető. - A VIP-páholy régi székeinek cseréje még hátravan, illetve az idő rövidsége miatt a sajtópáholy kényelmi fokozatán sem tudtunk emelni.

dvtk.eu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-09-26 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!