Miskolc Steelers

A Gorillák látogatnak Miskolcra

2008-04-17 11:09

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE steelers1.jpg

Második szezonját kezdi a magyar másodosztályú bajnokságban a Miskolc Steelers csapata. Az egyre erősödő, a világon is mind népszerűbb amerikaifutball itteni reprezentánsa tavaly még újoncként tanulta ezt a különleges és bonyolult sportágat, idén már rutinosnak számít, hiszen akadnak újabb kezdő klubok.

Ezek egyike, a Dunaújváros Gorillaz látogat vasárnap a Volán-pályára. Mondhatni, történelme során a Steelers most fut ki először hazai gyepre úgy, hogy egyértelmű esélyese a találkozónak, csalódás volna, ha nem gyűjtené be a két pontot. A Dunaújváros, bár újonc, két győzelmen van túl a szezonban, a miskolciak egy ugyancsak győzedelmes újpesti kirándulással nyitottak két hete.
A Steelersnél a keret egy esztendő során megszerzett rutinja mellett komoly erősítést jelent, hogy egy amerikai játékos igazolt ide néhány hónapja, aki legutóbb Debrecenben játszott (ott az első osztályú döntőbe vitte a csapatát), s aki posztja, a sportágban legfontosabb quarterback szerepkör egyik legjobb képviselője a hazai mezőnyben. A mérkőzés 15 órakor kezdődik.
Látványosságnak ígérkezik pénteken és szombaton a csapat meccsre invitálója. Pénteken napközben egy szemeteskocsi fogja járni a miskolci főutcát, transzparenssel és néhány beöltözött játékossal népszerűsítve a hétvégi meccset, majd ugyanez megismétlődik szombaton, ezúttal már egy egész nyitott platós kamionnal, rajta a csapattagokkal, cheerleaderekkel, kabalaemberrel.

www.miskolcsteelers.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!