Videós hírek

Tóth Gabi a csúcsra tör - videóval

2010-11-17 15:13

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Tóth Gabi az elmúlt években többféle könnyűzenei stílust kipróbált a hazai zenei piacon, ami sokaknak tetszett, de voltak, akik kritizálták munkásságáért. Az énekesnő viszont minden kétséget eloszlatott nemrégiben az X-Faktorban nyújtott alakításával afelől, hogy kiváló énekesnő. A minap.hu Tóth Gabit kérdezte eddigi pályafutásáról.

toth_gabi2.jpg

Az X-Faktor közönsége egy fergeteges produkciót láthatott tőled nemrégiben, ahol még Nagy Feró is táncra perdült. Te hogyan érezted magad a dal közben?

- Nagyon jól éreztem magam, és szívesen visszamennék még egyszer énekelni egyet, hiszen ilyen profi körülmények között még soha sem dolgoztam. Egy nagy és profi stáb volt mögöttem, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy ez a produkció tökéletesre sikeredjen. Nekem szinte csak annyi dolgom volt, hogy felálljak a színpadra. Külön megtiszteltetés volt, hogy Papp Timi, a népszerű koreográfus az én dalomra épített fel egy formációt, ami lenyűgözően hatott. Örültem annak is, hogy élőben énekelhettem, valamint Náray Tamás külön erre az alkalomra készített ruháit hordhattam. Egyszóval, szinte minden tökéletesen összeállt erre az egy alkalomra.

Több stílust is kipróbáltál már, de láthatóan a jelenlegiben tudtad megtalálni önmagadat, te hogyan vélekedsz erről?

- Abszolút keresem önmagam még a zenei piacon, és valóban igaz az, hogy több stílusban kipróbáltam már magamat, talán ez is tesz engem extravagánssá. Eddigi énekesi karrierem során szinte mindenféle stílussal megismerkedtem már, de a mostani nagylemezem tükrözi talán legjobban azt, amit én képviselni szeretnék. Az Elég volt című lemezben benne van minden, ami az elmúlt öt évemet jellemezte: öröm, boldogság, bánat, szinte mindent átérezhet a hallgató, ha beteszi a korongot a lemezjátszóba, és hátradől egy kicsit.


toth_gabi.jpgVan még esetleg olyan stílus, amiben el tudnád képzelni magadat, amivel később akár hosszasabban is foglalkoznál?

- Természetesen van, hiszen nagyon szeretem a kemény rockot, de még nem szeretnék „durvulni”, ugyanis jól érzem magam ebben a stílusban, szeretnék az embereknek és a rajongóknak tökéleteset nyújtani. Ez az a stílus, amiben őszintét tudok nyújtani, és nem kellett egy imázst rám felépíteni.

Az énekesi pályafutásodnak nagy lendületet adott a Megasztár, amiben a döntőkig meneteltél, és most egy hasonló műsorban sikerült fellépned. Ezzel kicsit lelkierőt is adtál az ott versenyzőknek, hiszen láthatták: akiket felfedeznek, nem tűnnek el nyomtalanul. Milyen tanácsokkal látnád el őket?

- Az első és legfontosabb dolog, amit nagyon ajánlok nekik: még véletlenül se olvassák el az interneten a kommenteket, hiszen téves képet alkotnak. Sok névtelen ember próbál mentálisan ártani az amúgy is nagy feszültségben lévő énekeseknek. Az építő jellegű kritikákat viszont nagyon fontos elfogadni, hiszen azokból rengeteget lehet tanulni. Tudniuk kell beosztaniuk az erejüket, ugyanis ez egy nehéz szakma: egy énekesnek akkor is tökéletes produkciót kell adnia az embereknek, ha rossz napja van vagy esetleg beteg. A legnehezebb dolguk viszont a verseny után lesz, mert egyelőre még az álom részében járnak, de a műsor után a saját lábukra kell majd állniuk, ott pedig rengeteg kitartásra van szükség.

Nemsokára beköltözöl a Való Világba egy pár nap erejéig. Várod már a reality show kezdetét?

- Ez egy érdekes dolog. Természetesen várom, ugyanis újabb kalandokat ígér majd a műsor. Engem ért a megtiszteltetés, hogy Ádok Zolival egyetemben elénekelhettem a műsor betétdalát, és így érkezett a felkérés is: költözzek be. A nézők itt megismerhetik a valódi oldalamat is, hiszen bent nem az énekest, hanem az embert láthatják majd.

Vajtó László


[/html]


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-01-19 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!