Miskolc Steelers

Nem sikerült a döntőbe jutás

2010-11-08 09:46

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Bár az alapszakasz alapján bajnok lett a Miskolci Acél Tigrisek csapata, végül mégsem lehet az. A rájátszásban ugyanis elbukták a hétvégén a döntőbe jutás lehetőségét.

Bár úgy tudni, a jelenlegi juniorbajnokság versenykiírásában a szövetség olyan kitételt szerepeltet, pontosabban szerepeltetett – ám időközben megváltoztatott, nem közismert módon –, miszerint az aktuális helyzet szerint az alapszakasz elsőségét megszerző Miskolci Acél Tigriseket kellene bajnoknak tekinteni, a valóságban a kiírás egy másik értelmezési lehetőségének (azaz az említett későbbi döntésnek) megfelelően a versenysorozat folytatódik. Rájátszást tartanak, ami elődöntőkből és döntőből áll. Előbbieket ezen a hétvégén rendezték. Utóbbit pedig a jövő szombaton, a fővárosban.
A most szombati elődöntő úgy alakult, hogy a bajnokság eddigi szakaszában kiérdemelt esélyesség dacára a miskolci-nyíregyházi csapat nem jut az említett fináléba, ergó mégsem lesz bajnok idén.

Miskolc Acél Tigrisek - Fejér Junior 20-43 (7-13, 7-10, 6-7, 0-13)
2010. november 6., Miskolc
Hazai pontszerzők: Makai Ádám (2 futott TD), Lakatos Bence (futott TD), Kékedi Krisztián (2 extra-pontrúgás). A védelemből Plósz Imre egy interceptiont szerzett.

A másik elődöntőn (november 7.): Budapest Cowboys Junior - Budapest Titans Junior 13-6.

Forrás: MiskolcSteelers.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2010-11-11 13:38

    Mery

    Nagyon sajnálom pedig minden tudásukat és tapasztalataikat megmutatták, azért büszkék vagyunk mert at ACÉLTIGRISEK becsülettel küzdöttek.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!