Sport

Lendületben az Acéltigrisek

2010-10-21 14:33

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Acéltigrisek a nyíregyházi játékosokkal kiegészülve készülnek a következő bajnoki fordulókra. A klub tagtoborzót is tartott az elmúlt időszakban, aminek eredményeként számos fiatal csatlakozott az edzésekhez.

aceltigrisek_02.jpg

Az új, összeállt csapatnak eddig két mérkőzésen kellett volna helyt állnia, de az elsőre az ellenfél nem jött el, a másodikat pedig kötelező győzelemként nyerték meg magas fölénnyel. A gárda már a soron következő találkozókra készül immár teljes létszámmal, hiszen délutánonként a pályán több mint hetvenen edzenek együtt a közös siker elérése érdekében. Nemrégiben ugyanis tagtoborzót tartottak az egyesületnél, melyen a vezetők és tapasztaltabb játékosok a városban található középiskolák testnevelésóráin mutatták be a sportág szépségeit, és invitálták a tehetséges fiatalokat a csapat edzéseire. Az utánpótlás mellett a nyíregyházi játékosok is megérkeztek az edzésekre, és rutinjukkal, játéktudásukkal, valamint szakmai tudásukkal segítik a miskolci csapat felkészülését.

aceltigrisek_03.jpg

Bora Tamás a nyíregyházi csapat edzője portálunknak elmondta: egészen könnyen be tudtak illeszkedni a miskolci csapat játékába, stílusába, hiszen már régóta ismerik egymás iramát, taktikai elemeit. Elmondása szerint ez most egy rendkívül ütőképes gárda, ugyanis a tavalyi bajnok az ezüstérmessel állt össze, így a cél egyértelműen a győzelem az idei szezonban.
Száraz Zsolt edző szerint főként ember- és pénzhiány miatt jött létre a fúzió, de természetesen nagyon örül annak, hogy együtt tudnak dolgozni, hiszen így mindkét csapat sokat tanulhat a másik féltől. A heti három edzés alatt egyre jobban összeérik a csapat, és nagy eséllyel pályázhatnak a bajnoki címre, de hosszú még a szezon, és sok mindent tartogat a számukra.

A sportág szerelmesei nemsokára itthon is megtekinthetik az új csapatot, ugyanis október 31-én délután a Jászberényt fogadják majd, de előtte most vasárnap a Szolnok ellen kell bizonyítaniuk idegenben.

Fotók ITT!

Vajtó László


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-14 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!