Miskolc Steelers

Juniornyitány vasárnap, itthon

2010-10-02 23:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Csak most kezdi az őszi bajnoki szezont a miskolci utánpótlás, minthogy első mérkőzése elmaradt (a másik fél kérésére halasztódik), ugyanakkor már borítékolhatóan rendelkeznek 3 ponttal a fiúk, minthogy tudható, a harmadik fordulóban következő debreceniek nem fognak kiállni (így hivatalosan 35-0 a meccs ide).

Az első ellenfél az Eger Heroes, most vasárnap (október 3.) délután 3 órától. A helyszín miatt a találkozó nem tekinthető nyilvános sportrendezvénynek, merthogy a szokásos edzőpálya, azaz a Szentpéteri kapui rendőriskola ad neki otthont, viszont az intézmény portáján minden érdeklődőt beengednek ("jelszó": Steelers) és belépőt sem kell váltani.

Mint ismeretes, az Acélcsapat juniorjai ebben az esztendőben érdekes konstrukcióban vágtak neki a pontvadászatnak. Részben szakmai, részben anyagi okokból két klub egyesítette erejét, a Miskolc és a Nyíregyháza közös csapatot hozott létre, amelyben kétharmad-egyharmad arányban a steelersesek vannak számszerű fölényben, ezért a gárda a Miskolci Acél Tigrisek nevet (röviden: Acéltigrisek) kapta. Ez a kettősség egyébként az aktuális meccset illetően azt a nehézséget eredményezi, hogy a közös keret dacára az egriek ellen valójában a miskolci fiatalok magukban kell, hogy kiálljanak, mert éppen ezen a hétvégén a nyírségi kollégák a Tigers felnőtt csapatával szerepelnek annak a bajnoki fellépésén.

 

 


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!