Bulvár

Börtön rockot forgat Miskolci Elvis

2010-08-23 14:11

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Miskolci Elvis, vagyis polgári nevén Nádaski Attila videóklip-forgatást szervezett a Fazekas utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol Elvis Presley 1957-ben kiadott Jailhouse Rock című felvételének újkori változatát szeretné elkészíteni.

A miskolci származású imitátor nagy fába vágta a fejszét, hiszen szombaton elkezdődött Elvis Presley 1957-ben kiadott videó klipjének a forgatása, amit a héten a miskolci börtönben folytatnak majd. Az elmúlt hétvégén a külső jeleneteket vették fel a Hősök terén, ahol Molnár Anikó bújt rendőr szerepbe és tartóztatta le a járókelők szeme láttára a ”király” itteni megtestesítőjét. Nádaski Attila elmondása szerint példaképének szeretne adózni ezzel a kisfilmmel, hiszen nemrég volt Elvis halálának 33. évfordulója. A klipekben, - mert három is lesz – több miskolci híresség is feltűnik majd, többek között a börtön rácsai mögött látható lesz Répás ”Süti” Tamás is, a Mockba zenekar énekese.
Nádaski Attila három forgatást tervezett városunkba, melynek a börtön lesz az első állomása, és még az idén szeretne Miskolc különböző pontjain megeleveníteni egy nagysikerű Elvis dalt.

elvis_aniko.jpg

Váradi Máté, a forgatás operatőre portálunknak elmondta: még nem kapott hasonló felkérést, de megtisztelő számára, hogy egy valamikor nagy sikert arató produkció megelevenítésére őt kérték fel. A szeptember végére már megtekinthető kisfilmre sok érdekességet és egyedi színvilágot ígért, olyat, ami méltó egy Elvis produkcióhoz.
A forgatáshoz a stáb tagjai még keresnek táncos lányokat, akik szerepelni szeretnének egy hamisíthatatlan rock’n roll videóban. Jelentkezni a forgatas1©citromail.hu címen lehet.

Az eredeti videoklip 1957-ből:Vajtó László


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-16 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!