Miskolc Steelers

Elhunyt Tompa Rajmund a Miskolc Steelers cornerback-je (1991-2010)

2010-08-04 16:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hétfőn egy családi eseményen végzetes baleset érte Tompa Rajmundot a Miskolc Steelers játékosát. A Steelers-család minden tagját lesújtotta a tragédia. Rajmund, az utánpótláscsapat erőssége volt, a 40-es mezszámmal rendelkező cornerback tehetségét már safetyként és linebackerként is megmutathatta.

tompa_rajmund.jpgAz idén a felnőtt keretben is pályára léphetett, idestova két éve csatlakozott a juniorokhoz, akikkel már a tavalyi korosztályos versenysorozatban az Acélosok piros-ezüst mezében futballozhatott. Most pedig a szeptemberi idénykezdetre várt...

Az egyesület egyébként a napokban kezdte volna el a felkészülést a következő junior szezonra, mely szeptember 11-én fog majd ősszel elrajtolni. A nyiregyházi és miskolci fiatalokból álló gárdát megviselte az esemény. Rajmund családja fontosnak tartja, hogy gyermekük ezt a sportágat választotta, és sokat jelentett neki, így a temetésen is szeretnék kifejezni az elhunyt sportoló hovatartozását. Tompa Rajmundot augusztus 9-én, 10 órától kísérik utolsó útjára a Vasgyári temetőben.

Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2011-01-21 13:26

    Mery

    Nagyon szomoru vagyok. várom haza
  • 2010-08-05 00:22

    Mery

    Köszönjük a gyászöló család nevébe.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!