Közgyűlés

Csütörtökön ülésezik Miskolc képviselő-testülete

2010-06-23 23:03

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A nyári szünet előtti utolsó közgyűlését tartja csütörtökön Miskolc város önkormányzatának képviselő-testülete. A Városházán 9 órakor kezdődő önkormányzati ülésen szó lesz egyebek mellett a távhőszolgáltatási rendelet módosításáról, illetve a város területén a járművel való várakozás szabályairól szóló rendelet módosításáról is.

A júniusi közgyűlésen összességében 30 napirendi javaslat szerepel, amelyek közül kettőt zárt ülésen tárgyalnak majd a képviselők. Ezzel együtt várhatóan a sürgősségi indítványok száma sem lesz kevés és bizonyára sok képviselő él majd a napirend előtti hozzászólás jogával, valamint a közgyűlés végi interpelláció lehetőségével is.
A közgyűlésen téma lesz a távhőszolgáltatás díjáról és a díjalkalmazás feltételeiről szóló rendelet módosítása, és ezen kívül szó lesz még az állattartás helyi szabályairól szóló rendelet megalkotásáról is.
A közgyűlésen beszámolót hallhatnak a képviselők a Miskolci Városi Lakossági Kártya kedvezményrendszerének működtetéséről, illetve a város 2006-tól 2010-ig szóló Fogyatékosügyi Programjának időarányos végrehajtásáról. Ezen kívül tájékoztató hangzik el Miskolc környezetei állapotáról, valamint az önkormányzat 2009.évi környezetvédelmi tevékenységéről is.
Az említetteken kívül a közgyűlésen szó lesz még a Vasgyári piac üzemeltetési szerződésének meghosszabbításáról, általános iskola névváltoztatásáról és önkormányzati tulajdonú ingatlanok értékesítéséről is.
A képviselők várhatóan rendeletet alkotnak a Miskolc közigazgatási területén járművel való várakozás szabályairól, és az árvíz okozta károk enyhítésére szolgáló támogatás helyi szabályait is rendeletbe foglalják majd.

Budai G.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-29 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!