Életmód

Generációk találkozása

2010-04-30 15:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Generációk szeretet teljes találkozásának lehettek tanúi azok, akik április 22-én az Újgyőri Szolgáltató Központba látogattak.

logos_idosek.jpg
Az eseményről Schmidtné Siffmann Erika, a műsor egyik szervezője és résztvevője nyilatkozott: „Isten kegyelméből április 22-én harmadszor is sikerült meglátogatnunk az Újgyőri Szolgáltatási Központban lakó szép kort megélt idős embertársainkat. Ahogy eddig is, most is vittünk nekik egy kis felüdülést, a hétköznapok gondjaiban, fájdalmaiban egy reménysugarat mutatva nekik. Előadásunk első felében Jézus Krisztus szeretetét és az egymás elfogadását próbáltuk zenében, versben továbbadni az ott lévő nagyon kedves embereknek. A műsorunk második felét pedig operett egyveleggel tettük vidámmá.

Jó volt megtapasztalni, hogy ebben a rohanó és szeretetre éhes világban két generáció emberei igenis el tudják fogadni egymást, és jól tudják érezni magukat együtt. Műsorunk után egy nagyon megható pillanat volt az, mikor megtudtuk, hogy ők is idejüket rászánva, egy fantasztikus kis műsorral kedveskedtek nekünk. Hallhattunk csodálatos dalokat, verseket, igen profi előadásban. A mi fiataljaink szívét is megérintette az a kedvesség, szeretet ami áradt ezekből az emberekből. A műsorok után sütizés közben a két generáció teljesen eggyé forrva önfeledten beszélgetett és nótázgatott. Megígértük, hogy továbbra is ápoljuk ezt a kapcsolatot, és legközelebb ők jönnek el hozzánk, a Logos-Hungary Alapítvány épületébe, a Győri kapu 12/A alá, hogy most mi lehessünk az ő vendéglátóik.

logos_idosek1.jpg

Ennek a meghívásnak nagyon örültek. Ezen a napon is bebizonyosodott az, amire Isten szeretne mindenkit megtanítani az Igéjében : Amit akartok, azért hogy az emberek veletek cselekedjenek, mind azt ti is úgy cselekedjétek azokkal". Tehát fogadjuk el a másikat és minket is elfogadnak, szeressük a másikat és minket is szeretni fognak! Tanuljuk meg egymást szeretni Isten szeretetével és elfogadásával, hisz az egész világ és benne minden ember szeretetre éhes! Isten szeretete az, ami csodákra képes, Isten szeretete az, ami leveszi az álarcot rólunk és észrevétlenül megváltoztat! Ne várjunk, kezdjük el ma! Legyünk áldás más életében! ”


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-06-26 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!