Közgyűlés

Ingatlanértékesítések a grémium előtt

2010-03-01 11:47

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A március 4-i közgyűlési ülésen szerepel javaslat Miskolc Önkormányzatának tulajdonában álló két ingatlan eladására, az egyik Diósgyőrben, a másik a Győri kapuban helyezkedik el.

Az önkormányzat javaslatában szerepel a diósgyőri városrészben az Árpád utca 2. szám alatt lévő szolgáltatóház megnevezésű társasházban lévő több, mint 700 m2 nagyságú „egyéb helyiség” megnevezésű ingatlan, valamint a mindössze 62 m2-es ingatlan értékesítése. Jelenleg az ingatlanokban az OTP Bank Nyrt. egy bankfiókja működik. A pénzintézet vételi szándékát jelezte az ingatlangazdálkodó felé.
A két ingatlan forgalmi értékét a MIK Zrt által készített értékbecslés együttesen 180.000.000.- Ft összegben állapította meg. A Győri kapu városrészben a Győri kapu 47-53. szám alatt lévő szolgáltatóház megnevezésű ingatlanban található az a mintegy 210 m2 nagyságú ingatlan, melyet jelenleg szintén az OTP Bank Nyrt. bérel, a bankfiók forgalmi értékét 45.000.000.- Ft összegre becsülték. Az önkormányzat szándéka az ingatlanok nyílt eljárás útján történő értékesítése. Ez az előterjesztés illeszkedik a város ingatlangazdálkodási koncepciójához – áll az előterjesztésben.

Búzafalvi Tamás


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!