Bulvár

Mai horoszkóp

2009-12-01 05:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kos (3.21 - 4.19)Olyan tettrekésznek érzed magad, hogy úgy érzed az igazi próbatételt az jelentené, ha most nem bizonyíthatnál, inkább nyugton kéne várnod, hogy alakulnak a dolgok. Nem baj, ha az ötleteidet előbb viszed véghez, mint azt korábban tervezted.


Bika (4.20 - 5.20)
Egyre fáradtabbnak érzed magad a munkahelyeden, egyre nagyobb a követelmény, ami nem áll arányban a fizetéseddel. Kezdesz elégedetlenné válni.

Ikrek (5.21 - 6.21)
Ne félj egy olyan ügy kimenetelétől, amely most a partnered számára fontos. A békesség vagy a közös jövő miatt be kell adnod a derekad.

Rák (6.22 - 7.22)
Sajnos anyagi konfliktusba keveredhetsz valakivel. Mivel ez lehet kis, de akár nagy dolog is, így elképzelhető, hogy csupán csak nem tud visszaadni magas címletből a sarki közértes, de az is lehet, hogy egy régi adósságot próbálnak behajtani rajtad.

Oroszlán (7.23 - 8.22)
Ma semmi sem képes elriasztani a kitűzött célodtól, jöhet akár hóvihar vagy vulkánkitörés, te töretlenül haladsz előre úgy, ahogy azt eltervezted.

Szűz (8.23 - 9.22)
Ma úgy érzed, hogy a Rád nehezedő problémákat most beteszed egy fiókba és mélyen elzárod őket. Majd egy másik alkalommal hajlandó leszel mindennel újult erővel szembenézni, de most inkább csak magaddal akarsz foglalkozni.

Mérleg (9.23 - 10.22)
Sajnos néha bizonyos helyzeteket előre elrontasz azzal, hogy hosszú várakozásod közben minden részletét pontosan elképzeled. Ha pedig nem úgy sikerül, ahogy te azt megálmodtad, csalódott leszel, és idegenszerű helyzetben érzed magad, amely azonnal zárkózottá tesz. Engedd, hogy egy-egy ilyen esemény magától megtörténjen.

Skorpió (10.23 - 11.21)
Most ne tervezz előre és ne vállalj el hosszú távú feladatokat. A jövőbe mutató tervek és elképzelések a következő napokban zsákutcába vezetnek.


Nyilas (11.22 - 12.21)
Jobban bízol embertársaidban, főként azokban, akik ezt meg is érdemlik. Ez rendkívüli kihatással van biztonságérzetedre és a közérzetedre.

Bak (12.22 - 1.19)
Jelenleg hajlamosabb vagy kisugározni a hangulatodat másokra, ugyanakkor jómagad is sokkal fogékonyabb vagy mások rezdüléseit átvenni, ezért sokat tanulhatsz ma a környezetedben élőktől.

Vízöntő (1.20 - 2.18)
A felkínálkozó kaland hatalmas kísértésbe vitt, most pedig lelkiismeret furdalásod van. Rendezd le magadban, tulajdonképpen mit is vársz ettől a kis flörttől.

Halak (2.19 - 3.20)
Pozitív kisugárzásod magával ragadja a környezetedet és ez ma mindenkire hatással lesz. Környezeted nem győz csodálkozni, hogy kivirultál. Töltsd ezt az ajándék napot az ő társaságukban.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-07 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!