Bulvár

Elfogás-csokor a rendőröktől

2009-11-30 13:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Visszavitte szomszédjának a kölcsönvett talicskát, miután lopáshoz használta; azt hitte megbújhat, de a menekülési útvonalak száma csekély volt; a hirtelen megszakadt adást a rendőrség egy órán belül helyre állította – azaz sikeres elfogások a Szerencsi Rendőrkapitányság járőreitől.

Ereszt eresztő elkövető

A Tokaji Rendőrőrs járőrei az elmúlt napokban nem sokkal éjfél előtt egy férfire lettek figyelmesek, aki Tokaj belvárosában két vízelvezető csatornával sétált. A fémből készült alkalmatosságokat a férfi azonnal eldobta, amint meglátta a rendőröket, majd futásnak eredt. Az ereszt eresztett elkövető úgy vélhette, a járőrök nem rendelkeznek jó hely- és személyismerettel, de tévedett. A rendőrök ugyanis az egyik közeli és használaton kívüli épület padlásterében elfogták B. Z. helyi férfit, aki nemcsak a mostani, hanem egy korábban végrehajtott bűncselekmény elkövetését is elismerte. A gyanúsított mindkét alkalommal közintézmények vízvetőit lopta el, illetve rongálta meg. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást B. Z.-vel szemben.

Talicskázott rönkrakodó kanál

A napokban egy bodrogkeresztúri építkezésen vették észre a munkások, hogy nem tudnak hozzákezdeni a napi feladathoz, mert előző éjszaka folyamán ellopták a bekerített telephelyen álló tehergépjármű darukarjáról a rönkrakodó kanalat és annak hidraulikus forgató rotorját.
A Tokaji Rendőrőrs nyomozói a közelben egy talicska sáros nyomára bukkantak a helyszíni szemle során, mely nyomon haladva kis idő elteltével a szállítóeszközt is megtalálták az egyik családi ház udvarán. A nyomok viszont tovább vezettek a szomszédos telekre, ahol megtalálták az éjszaka ellopott, közel egymillió forint értékű alkatrészeket is. Mint utóbb kiderült a talicska tulajdonosa mit sem sejtett arról, hogy szomszédja kölcsön vette a szállítóeszközt egy kis feketefuvarra. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

MMS – Megkerült Mobil Sürgőséggel

A napokban egy fiatalember azért tett bejelentést a Taktaharkányi Rendőrőrsön, mivel nem sokkal korábban a vonaton utazott és egész egyszerűen letépték headsetjét a fejéről, mobiltelefonját pedig kitépték a kezéből. Mindez a taktaharkányi állomáson történt, a sértett ezért kereste fel a helyi rendőrőrsön szolgálatot teljesítő rendőröket, akik azonnal megkezdték az ügy felderítését.
A rendőrőrs nyomozói a megadott személyleírás alapján a bejelentést követő egy órán belül taktaharkányi lakásán elfogták a fiatalkorú R. D.-t, akinél megtalálták az ellopott készüléket. A fiú a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrség pedig eljárást indított vele szemben lopás miatt. A telefont és a headsettet visszakapta jogos tulajdonosa.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-10 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!