Bulvár

Ne vásárolj semmit!-nap

2009-11-27 08:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kilenc éve tartják meg Magyarországon a Ne vásárolj semmit!-napot. Sokan a válság idején jöttek rá, mennyi felesleges árút lehet a polcon hagyni. Aktuális most is felvetni a kérdést, vagy a többség csak a vállát rándítja: ugyan miből vásárolgatnék feleslegesen, örülök ha kenyérre telik? Erről kérdeztünk miskolciakat.

vasarol1.jpg– Férjem szerint sok felesleges dolgot vásárlok, de három gyermekünk van, nagy a család. Nagyon sok pénz elmegy élelmiszerre. Igaz, emiatt és a magas rezsiköltségek miatt másra már nem nagyon telik. (Szabó Béláné könyvtáros)– Munkanélküli vagyok 25 év munkaviszony után. Én aztán biztos nem szórom a pénzt, örülök hogy valahogy megélünk a feleségemmel. (Kiss István munkanélküli)
vasarol2.jpg– A sok reklám mindenkit vásárlásra biztat és bizony néha elég nehéz ellenállni egy árunak. Nem élünk nagy lábon, de a gyerekeimnek igyekszek mindent előteremteni. (Simon Tiborné adminisztrátor)

vasarol4.jpg- Nem is hallottam róla, hogy egyáltalán ilyen nap létezik. Hát valóban néha nélkülözhető dolgokat is megveszünk, de ebben a gazdasági helyzetben szerintem mindenki jobban meggondolja, mire költi a pénzét. (Kondorosi Frigyesné ápolónő)


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-14 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!