Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-27 08:45

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

KOS: (március 21 - április 20.)Nagyon fontos, hogy most igazán számíthatsz kedvesedre. Bízz benne, mert ő is kitart melletted az utolsó percig, remek támaszt nyújthat számodra.

BIKA: (április 21 - május 21.)
Találkozhatsz a napokban régi ismerősökkel, barátokkal, akikkel órákig elcsevegtek: felelevenítitek a régi emlékeket és élménybeszámolókat tartotok arról, mi mindent történt veletek, míg nem találkoztatok. Igen tanulságos lesz mindnyájatok története.

IKREK: (május 21 - június 21.)
Ma végre lezárásra kerülhet egy régóta húzódó ügyed és nem is akármilyen végeredménnyel. Abszolút kellemesen és győztesként kerülsz ki a helyzetből.

RÁK: (június 22 - július 22.)
Rendkívül sok mozgásban lehet részed a napokban, persze ehhez elhatározás is kell. Ha ennek ellenére végképp nem adod a fejed sportnak, akkor olyan feladatokat fogsz otthon végezni, amelyek átmozgatják majd minden csontodat.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)
Fáradt napod lesz, össze-vissza kell rohangálnod, intézkedni és szervezni az ügyeidet, feladataidat. Egy perc megállás sincsen, a nap végére úgy érzed, hogy minden erőd kiszívták.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)
A mai nap könnyűnek ígérkezik a munkahelyeden, csak szokásos feladatok sorakoznak, de ezekkel is könnyedén végzel, így a délutánodat nyugodtan magadra fordíthatod.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)
Kollegáid között valaki belső információkat ad ki, amelyek hátráltatják munkátokat. Nem kell mindenkire gyanúsan figyelni, de azért jó ha meggondolod, kinek mit mondasz.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)
Ma a beszélőkéd rendkívül jól fog működni, azaz a kommunikációs készségeddel bármit képes vagy előadni és bárkit a világon meggyőzni az igazadról.

NYILAS: (november 23 - december 21.)
Titkaiddal megmérgezheted kapcsolatodat, ezért igyekezz mindent megbeszélni pároddal. Bizalmatlanságod később kedvesed tudtára juthat, amely végzetes következményekkel járhat.

BAK: (december 22 - január 20.)
A munkahelyeden a példás munkaerő és alkalmazott címet vívod ki a mai napon. Annak ellenére, hogy fáradt vagy, hihetetlen erővel dolgozol, sőt még hatékonyan is teszed azt. Azért hagyj a jövő hétre is munkát!

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)
Ha úgy érzed, hogy a családod nem értékel téged eléggé, akkor nagyon is tévedsz. Előfordulhat, hogy csak nehezen mutatják ki, milyen fontos vagy számukra.

HALAK: (február 19 - március 20.)
Olyan helyzetbe keveredhetsz, amelyet önállóan nem fogsz tudni megoldani, csak pároddal összefogva juthattok az ügy végére. Kedvesed szívesen lesz segítségedre, ne legyél rest hozzá fordulni.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-12 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!