Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-26 08:46

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

BakJó lenne, ha ma a figyelmedet azon kapcsolataidra fordítanád, amelyek fontosak! Például a barátaidra! Ez nagy dolog, hiszen akárkit nem hívsz barátnak. Értékeld őket! Hiszen minden és mindenki, amit, ill. akit nem becsülsz meg, elmegy tőled. Olyasmi ez, mint az a növény, amelyet nem locsolsz. A figyelem, a szeretet a barátság éltető ereje

Vízöntő
Nincs kizárva, hogy a tegnapi gyakorlat eredményeképpen ma pénz áll a házhoz, vagyis váratlan bevételhez juthatsz. Ez megkönnyíti az év végi kiadásaid finanszírozását. De ne bízd el magad, és ne kezdd el szórni a pénzt! Költs megfontoltan! Az sem lenne baj, ha képeznél egy kis tartalékot vészhelyzetre. Kell egy biztonsági alap, amely kisegít, ha valami váratlan adódik.

Halak
A közérzeted, a hangulatod és a szellemi teljesítményed is remek lesz ma. Fordítsd ezt a saját hasznodra! Intézz el olyasmit, amivel megmutathatod, hogy mire vagy képes! Sajnos akár tetszik, akár nem, adminisztrálnod kell magad, vagyis gondoskodnod kell arról, hogy amit te végeztél el, az a te nevedhez kötődjön. Mivel ezt senki sem fogja helyetted megtenni, neked kell.

Kos
Számíts rá, hogy ma vár rád egy izgalmas, szenvedélyes beszélgetés. Figyelj, mert fontos dolgokra jöhetsz rá! Összeáll a kép. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ez a felismerés nagyot lendíthet rajtad és az elakadt ügyeiden. Használd azokat az ötleteket, amelyek most ugranak be! Természetesen gondold át, mielőtt cselekszel! A kapkodás nem hoz sikert.

Bika
Igazán jó érzés, hogy vannak barátaid. Az még jobb, ha van párod is. Az meg végképp irigylésre méltó, ha a párod egyben a barátod is. Nem sokan dicsekedhetnek ezzel. Ma sok megerősítést fogsz kapni, sőt kiderül, hogy többen is számítanak rád. Lehet, hogy csak annyi a dolgod, hogy türelmesen végighallgasd őket. A figyelem most többet ér minden másnál…

Ikrek
Még ma is a karriered építése a feladatod, de ma szerencsére energikusabb és lelkesebb leszel, mint tegnap. Dobd be magad! Hozd ki magadból a legtöbbet, a legjobbat! Közben ügyelj arra, hogy ne beszélj túl sokat! Vannak, akik nem szeretik a bőbeszédű embereket. Sosem tudhatod, hogy milyen az, akin a munkád értékelése múlik. Ne lőj öngólt!

Rák
Ma azt tapasztalhatod, hogy egyre nyugodtabb, derűsebb és energikusabb leszel. Iktass be mára olyan ügyet, amelyhez nem volt kedved eddig! Meglátod, most sikerrel fogsz járni. Ha jó hangulatban vágsz bele, akkor gördülékenyebben sikerül venned az akadályokat, sőt kiderül, hogy nincs is akadály ott, ahol eddig azt láttad. Vagy csak hitted.

Oroszlán
Készülj fel ma arra, hogy döbbenetes dolog vár rád! A gyereked vagy egy nálad fiatalabb olyat mondhat, amitől teljesen „elájulsz”. Ez lehet egy egyszerű, de megvilágosító erejű bölcsesség. Ne azzal foglalkozz, hogy ki mondta, hanem azzal, hogy hogyan hasznosíthatod! Ha így teszel, nagyot léphetsz előre. Kár lenne kihagynod ezt az esélyt…

Szűz
Ma teljesen váratlan, spontán beszélgetés alakulhat ki. Legyél nyitott és rugalmas, bárki legyen a beszélgetőpartnered, és bármi legyen a téma! Ez az egész nagyon fontos lesz a számodra, sőt olyan összefüggéseket világíthat meg a számodra, amelyek eddig hiányoztak a megértéshez. Nincs kizárva, hogy mindez a szerelmi életedet érinti a legközvetlenebbül.
   
Mérleg
Ma a legfontosabb dolgod, hogy az egészségedre ügyelj! Aktuális, hogy jobban odafigyelj például arra, hogy mit és mennyit iszol. Az sem mindegy, hogy milyen hőmérsékleten. Próbálj ki új teákat, gyümölcs- vagy zöldségleveket. Te magad is készíthetsz pl. frissen facsart cékla-alma-citrom koktélt. Olvass utána a különböző kombinációknak, és kísérletezz!

Skorpió
Ma egész nap remek formában leszel. Tele leszel ötletekkel. Ezeket írd le, mert csak később derül ki, hogy ezek közül melyiket lehet, ill. érdemes megvalósítani! Emellett számíts valami anyagi elismerésre is, de ha véletlenül nem pénzbeli, akkor erkölcsi hasznod fog származni abból, hogy jól dolgozol. Ne becsüld ezt le, mert hamarosan pénz is fogja követni.
 
Nyilas
Figyelj oda, hogy ne csak egzisztenciális témákra legyen időd, hanem a családodra is! Ha nem laksz velük együtt, akkor ma hívd fel őket! Pár kedves kérdés jól fog esni nekik. Hidd el, fontosak ezek az apró figyelmességek, mert azt jelzik, hogy szereted őket! Különösen a szüleid várják, hogy hallják a hangodat. Ha szereted őket, nem eshet nehezedre.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-05 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!