Bulvár

Hétvégi 154 gyorshajtó

2009-11-23 12:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE gyorshajtas.jpg

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain a hétvégén a forgalomellenőrző alosztály járőrei 154 gyorshajtóval szemben intézkedtek.

Az elmúlt három napban annak ellenére, hogy az út és látási viszonyok nagyon kedvezőtlenek voltak, a járművezetők gyakran nem tartották be a szabályokat. A rendőri intézkedések során 10 autós ellen indítottak szabálysértési eljárást, mert lakott területen belül a megengedett sebesség duplájával közlekedtek.

Egy autós Miskolcon a Ruzsin szőlőben 50 km/óra helyett 127km/órás sebességgel hajtotta autóját, ő 200 ezer forint
bírságra számíthat.  A rendőri intézkedések során egy olyan autóst is ellenőriztek, aki vezetői engedély nélkül hajtotta járművét. A járőrök azt is megállapították, hogy a 18 éves budapesti fiatalember úgy vett részt autójával a 26-os számú főúton a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, KRESZ vizsgát soha nem tett.

Miskolc belvárosában egy tállyai autós úgy vett részt a közlekedésben, hogy vezetői engedélyét nem tartotta magánál. Az ellenőrzés során azonban a járőrök megállapították, hogy a 33 éves férfi vezetői engedélye 2008-ban lejárt. Mindkét szabálytalankodó ellen a rendőrség szabálysértési eljárást indított.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-06 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!