Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-22 07:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

Kos(3.21 - 4.19)A napokban előtörhet belőled a felszínen rejtőző gyerek. Élvezed, hogy kiszabadulhatsz a négy fal közül végre, így sportolhatsz, mozoghatsz. Este pedig egy játékpartira is vevő vagy: előkerül a fiókból a kártya vagy esetleg egy rég nem látott társasjáték.

Bika(4.20 - 5.20)
Ha megteheted, akkor romantikázzatok egy keveset a pároddal, igazán rátok fér és felfrissítheted a kapcsolatotokat és végre előhozakodhatsz egy kényes kérdéssel is.

Ikrek(5.21 - 6.21)
Ha sokat keresgélsz a padláson vagy a régi holmiijaid között, akkor értékes kincsekre lelhetsz: lehet az akár egy fénykép vagy rég nem olvasott levél. Érdemes néha rendrakásba kezdeni.

Rák(6.22 - 7.22)
Ha gyakran váltogatod a véleményedet, akkor a környezeted már meg sem próbál követni. Jobb lenne, ha előbb átgondolnád a hozzáállásodat egy-egy témában, aztán nyilatkoznál felőlük.

Oroszlán(7.23 - 8.22)
A zsongás utolért téged is. Szeretnél szerelmes lenni, újra perzselődni és vágyakozni. Azonban ha van már partnered, akkor a gyors flörtök helyett inkább értékeld a biztonságot, a hosszú párkapcsolat előnyeit.

Szűz(8.23 - 9.22)
Újra lesz alkalmad több időt töltened családi körben. Ennek persze vannak előnyei és hátrányai is. Hátrányát abból a szempontból fogod érezni, hogy egy rokonod erőteljes fontoskodásba kezdhet és akaratát mindenképpen rád kívánja kényszeríteni. A hétvége alatt lesz időd kipihenni őt is.

Mérleg(9.23 - 10.22)
A hétvégére több lejárt csekked, számlád halmozódhat fel. Le kellene rendezned ezeket az adósságaidat, mert továbbgörgetésükkel nagyobb kár fog érni hosszú távon.

Skorpió(10.23 - 11.21)
A hétvégén szenteld a családodnak minden idődet, kényeztetsd, esetleg meglepetés fogásokkal kápráztatsd el őket, vagy izgalmas programokat találj ki számukra.

Nyilas(11.22 - 12.21)
Úgy érzed, újra és újra meghódítanád a párod. Hatalmas lángokkal izzik a szerelem, ismét felfedezed a romantikát és kedvesed apró bájait. Fürödj és élvezd ki boldogságod minden pillanatát, neked jutalom megélni az érzelmeket.

Bak(12.22 - 1.19)
Amíg nem tudatod másokkal, hogy számodra terhes a jelenlegi állapot, addig ne várj változást a részükről. Csak olyan ügybe vágd bele a fejszéd, amiről tökéletesen meg vagy győződve, hogy siker koronázza a végét. Ne aggódj, a szerencse melléd fog állni.

Vízöntő(1.20 - 2.18)
Bátraké a szerencse. Nyugodtan vágj bele elgondolásaidba, engedd, hogy az ötletek magukkal ragadjanak. Nagyon szerencsés periódusba kerültél, sikerre viszed terveidet.

Halak(2.19 - 3.20)
Szerelmi kapcsolatodban fajsúlyos mondatok hangozhatnak el, melyek új jövőképet vetítenek elétek. Nyugodtan vállald fel és mondd ki azt, amit érzel! Egyáltalán nem kell félned az elutasításoktól. Válaszd ki a legmegfelelőbb pillanatot.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-08 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!