Bulvár

Mai horoszkóp (november 17.)

2009-11-17 08:14

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

Kos (március 21. - április 20.) Ma nagyon jó lehetőségeid lesznek, hogy előrelendítsd a karrieredet, csak élni is tudni kell ezekkel az helyzetekkel. Most nem szabad szerénykedned, hiszen ki kell választanod a megfelelő irányt, és minél hamarabb le kell csapnod a felkínált lehetőségekre!

Bika (április 21. - május 20.)
 Mostanában nem igazán rendezett a magánéleted, de te valamiért nem igazán bánod ezt. Talán azért sem, mert nem is olyan régen feltűnt egy új versenyző a láthatáron, aki nagyon hamar belopta magát a szívedbe. Azonban érdemes egy kicsit óvatosabbnak lenned.

Ikrek (május 21. - június 21.)
 Ha bizonytalan vagy saját magadban, akkor ne másokban keresd a hibát. Sajnos mostanában nem alakulnak úgy a dolgaid, ahogyan azokat te szeretnéd, de ez még nem jogosít fel téged arra, hogy tiszteletlenül viselkedj az emberekkel. Próbálj meg odafigyelni erre!

Rák (június 22. - július 22.)
 Ma sokkal nagyobb lehet az önbizalmad, mint az elmúlt napokban bármikor, éppen ezért nagyon nagy lendülettel veted bele magad a napi feladataidba. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogy a lelkesedésed ne lankadjon, mert panaszok érhetik a teljesítményedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
 Néha örülhetnél mások örömének is, főleg ha az egyik legjobb barátodról van szó. Lehet, hogy tisztában van ugyan azzal, hogy mit érzel iránta, de ezt azért bizonyos időközönként éreztetni sem ártana az illetékes személlyel. A mai nap pont megfelelő egy kellemes beszélgetésre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
 Ha teheted, akkor ma semmiképpen se vállalj magadra olyan feladatokat, ami nem a te reszortod. Inkább hagyj magadnak szabadidőt, és foglalkozz a kedveseddel is a nap további részében, mert nagyon kellemes órákat tölthettek együtt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
 Itt az ideje végre belevetni magadat a feketelevesbe, és kezdeményezni. Valószínűleg nem minden úgy fog elsülni, mint ahogyan azt te szeretnéd, de ha meg sem próbálod, akkor esélyed sem lesz a sikerre. Taktikázz ügyesen!

Skorpió (október 24. - november 22.)
 Az utóbbi időben teljesen új dolgok történnek veled, és nem nagyon tudsz napirendre térni az események fölött. Most azonban inkább próbáld meg kikapcsolni az agyad, ne gondolkozz túl sokat, mert könnyen elúszhatnak a lehetőségeid.

Nyilas (november 23. - december 21.)
 Ma úgy érezheted, hogy végre lekerülnek a válladról a terhek, és kicsit foglalkozhatsz olyan dolgokkal is, amelyekkel igazán szeretnél. Valószínűleg mostanra sikerült befejezned egy nagyobb munkát, de az eredményre még várnod kell, valószínűleg nem is keveset.

Bak (december 22. - január 20.)
 Ma nagyon vigyázz arra, hogy ne keveredj olyan szituációba, amit nem tudsz értelmesen megmagyarázni. Mielőtt bármibe is beleugranál, gondold át annak a következményeit, mert a későbbiekben már nem lesz túl sok választási lehetőséged.

Vízöntő (január 21. - február 20.)
 Ma is a hatalmába keríthet téged egy olyan érzés, hogy valami egészen új dologba kéne belevágni a fejszédet. Szerencsére a lehetőségeid adottak, és még segítséged is akad szép számmal, ezért kár lenne aggódnod a jövőd miatt.

Halak (február 21. - március 20.)
 A következő napokban szerencsére bőven lesz időd pihenni, éppen ezért ma még végezd el az összes feladatodat, hogy ne kelljen aggódnod miattuk. Elképzelhető, hogy túlóráznod is kell majd, de most érdemes jó képet vágnod ehhez, hiszen hamarosan élvezheted a megérdemelt jutalmadat.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-02 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!