Oktatás

Együtt Európában

2009-11-04 17:36

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Idén 11. alkalommal rendezték meg az Együtt Európában elnevezésű konferenciát, ahol Miskolc város tehetséges általános és középiskolás diákjai mutatkozhattak be. A tanulók a társadalomtudomány, illetve a természettudomány témaköréből választhattak témát pályamunkáikhoz. 

Összesen hat helyszínen mutathatták be munkáikat az Együtt Európában elnevezésű rendezvényen részt vevő általános és középiskolai diákok, akik számos témát feldolgozhattak. A Diósgyőri Gimnázium egyik tanulója például a diósgyőri papírgyártás történetéből készült.

Az általános iskolások megmérettetésére a Selyemréti Általános és Magyar-Angol két tanítási nyelvű iskolában került sor, míg a középiskolások a Miskolci Galériában, a Földes Ferenc Gimnáziumban, a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolában, a Zrínyi Ilona, és a Diósgyőri Gimnáziumban mutathatták be röviden pályaműveiket, melyeket minden helyszínen zsűri értékelt.
A díjazott pályamunkákat szerdán az MTA Miskolci Akadémiai Bizottság nagytermében mutatták be a diákok már szélesebb közönség előtt. Az Együtt Európában konferencia jövőre a hagyományoknak megfelelően tovább folytatódik.

Miskolc Televízió - Huszár


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!