Bulvár

Elcsípték a csempészeket

2009-10-26 17:11

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE csempesz-cigaretta.jpg

8 ezer karton cigaretta, 50 milliárd forint értékben – ez a Vám-és Pénzügyőrség idei, csempész cigaretta -fogása régiónkban. Az elmúlt kilenc hónapban akkora mennyiséget és értéket foglaltak le a vámosok, mint tavaly, egész évben összesen. 

Múlt héten Kazincbarcikán bukott le egy cigarettacsempész, a sofőr almás rekeszekbe rejtette el a dohányt. A rakomány 5000 doboz, több mint 2 és fél millió forint értékű ukrán cigarettát rejtett. Az elmúlt 9 hónapban a vámosok annyi illegális cigarettamennyiséget és értéket foglaltak le, mint tavaly összesen.
A vámosok régiónkban leggyakrabban az M3-as autópályán fogják el a cigarettacsempészeket, akik az árut általában Ukrajnából hozzák. Két fajta dohányterméket különböztetnek meg, az egyik az olcsóbb cigaretta – melyet a válság miatt egyre többen vesznek – ezt régiónkban értékesítik, a márkás, drágább dohánytermékeket Nyugat-Európába viszik. A Vám-és Pénzügyőrség alkalmazottai a gyakori ellenőrzésének köszönhetően egyre több csempészt buktatnak le, azt szeretnék elérni, hogy nullára redukálódjon az illegális cigarettaforgalmazás.

Miskolc Televízió


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-07 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!