Bulvár

Cozma-gyilkosság: „Tiszta” az alvilág?

2009-09-01 09:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE cozma-portre.jpg

Név szerint ismeri a rendőrség Marian Cozma gyilkosát, ám azt egyelőre nem kívánja nyilvánosságra hozni – jelentette ki Pogány Péter, a meggyilkolt kézilabdázó ügyében folytatott nyomozás vezetője. Megvizsgálták a feltételezett elkövetők életmódját, kapcsolatrendszerét, és a nyomozók arra a következtetésre jutottak: nem lehet alvilági kapcsolatokat emlegetni a Cozma-üggyel kapcsolatban. 

Kiderült azonban, hogy a szerelmi bosszú kapcsán emlegetett veszprémi vállalkozó testvérpár, B. Csaba és B. Tamás javasolta az enyingi társaságnak, hogy a Patrióta lokálba menjenek. Veszprémben jó ideje tartja magát a pletyka – írja a Magyar Nemzet -, hogy Marian Cozma gyilkosai nem véletlenül tartózkodtak a helyszínen: azoknak az alvilági alakoknak voltak a zsoldosai, akik át akarták venni a hatalmat a veszprémi éjszakában. Az egyik helyi ügyvéd szerint a tragédia idején az enyingi banda két órával a gyilkosság előtt is erődemonstrációt tartott a szórakozóhelyen. Ez pedig kizárná azt a verziót, miszerint az Enyingről érkező társaság szórakozni érkezett a városba.

Pogány Péter nem tagadta: két veszprémi vállalkozó invitálta a bűnözőket a városba. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője úgy vélte: év végére lezárhatják a két hónapja tartó nyomozást.

Propeller / Magyar Nemzet


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-10 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!