Életmód

Elhordták a szeméthegyet

2009-08-05 14:16

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE szemet-domb-ciganysor30.jpg

Néhány hónappal ezelőtt áldatlan állapotok uralkodtak a számozott utcák környékén. Az ott lakók szerint főként a nyári hőségben elviselhetetlen volt a szemét és a bűz, sőt a kidobott háztartási hulladék, ételmaradék a rágcsálókat is idevonzotta. Erre felé időről-időre megjelentek az engedély nélkül lerakott szemétkupacok.

Ez most megoldódni látszik, a Városgazda Kft. munkatársai folyamatosan tisztítják a környéket és a patakpartot, az ott élők is jobban vigyáznak a rendre, mint korábban. Helyszíni képeinkm.png

telepulesorok-szamozott-utca.jpg

A vajda és a településőrök is ellenőrzik a területet

Stábunk ottjártakor egész rendezett kép tárult elénk. A változásnak nagyon örülnek az itt élők.A városrész megtisztítása korábban sziszifuszi munkának bizonyult, hisz az eltakarított szemét rövid idő elteltével ismét megjelent. A rendezett, sokkal inkább élhető környezet elsősorban a Városgazda Kft. munkatársainak, de a környék lakóinak is köszönhető. Riba Istvánné, a terület önkormányzati képviselője szerint a korábbi években fölöslegesen költöttek több millió forintot a terület rendbetételére, mára azonban megváltozott a helyzet. A számozott utcák megtisztultak és nem tartoznak már a városképet elcsúfító környékek közé. Az itt élő családok bíznak abban, hogy a régebben reménytelennek tűnő helyzet után, a mára rendbetett utak és patakpart mentén akár sétálhatnak is.

Forrás: Miskolc Televízió- Koczák Mariann


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-05 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!