Közgyűlés

Közbiztonság a grémium előtt

2009-05-14 20:51

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A tűzoltóság és a rendőrség beszámolója mellett a közlekedési koncepció és a „Belvárosi rehabilitáció” is terítéken volt a miskolci önkormányzat májusi közgyűlésén. Az ülésen kiderült: októbertől készenléti rendőrség teljesít majd szolgálatot a városban.

A napirendi előterjesztések sorában a Közgyűlés zárt ülésen döntött a Miskolcon működő általános iskolák és óvodák vezetőinek kinevezéséről. A Miskolci Tűzoltóság tavalyi munkájáról készített beszámoló kapcsán elhangzott, hogy a technikai fejlesztésen túl a tűzoltóság ingatlanjainak valamint gyakorló pályájának felújítása is indokolt lenne. Ennek érdekében azonban tárgyalásokra van szükség, mivel az említett ingatlanok a megyei önkormányzat tulajdonában vannak – hangzott el a közgyűlésen. A Városi Rendőrkapitányság 2008. évi munkájáról készített beszámolót számos hozzászólás kísérte, amelyekben sokan szóltak a saját választókerületüket érintő problémákról.
Pásztor Albert, kapitányságvezető egyebek mellett azt is elmondta, hogy október elsejétől 150 fővel készenléti rendőrség kezdi meg munkáját Miskolcon, amely jobbára nagy tömegeket vonzó rendezvényeken vigyázza majd az emberek biztonságát. Elhangzott az is, hogy a rendőrség ezen túlmenően is fokozza majd a rendőri jelenlétet a közterületeken. A közgyűlésen téma volt még Miskolc hosszú távú közlekedésének koncepciója és javaslat hangzott el a „Belvárosi Rehabilitáció” projekt végleges tervére.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-02-25 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!