Közgyűlés

Előzetes a közgyűlésről

2009-04-15 16:13

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kozgyules08-03.jpg

Tizennégy napirendi javaslat vár megtárgyalásra holnap, a miskolci közgyűlés áprilisi ülésén. A napirendek között beszámoló hangzik el az önkormányzat 2008.évi költségvetésének teljesítéséről illetve ennek kapcsán a zárszámadásról. Téma lesz a szociális ellátásokról és a lakbértámogatás helyi szabályairól szóló rendelet módosítása, emellett szó lesz a közösségi közlekedési szolgáltatások ellátásának alapvető feltételeiről szóló rendelet módosításáról is.

Napirenden szerepel még a Dayka Gábor utca meghosszabbítási és szélesítési munkáinak elvégzéséhez szükséges, magántulajdonban lévő területrész megvásárlására utaló előterjesztés, és javaslat hangzik el a Miskolci Önkormányzat 2009.évi közfoglalkoztatási tervére valamint a közfoglalkoztatást-szervezők foglalkoztatásának támogatása”című pályázat benyújtásával kapcsolatban is. Május 11. Miskolc város ünnepe amelynek alkalmából évről évre kitüntetik azokat akik kiemelkedő tevékenységükkel öregbítették a város hírnevét. Az elismerésben részesülők névsorát tartalmazó előterjesztésről zárt ülésen döntenek a képviselők.A zárt ülésen előreláthatólag három napirendről vitatkoznak majd a képviselők. Ez persze változhat, mert mint már oly sok esetben holnap is előfordulhat,hogy a nyílt ülésen szereplő napirendek valamelyikét a közgyűlés döntésének megfelelően zárt ülésre teszik át. A napirendi javaslatok számát ugyanakkor szinte mindig növelik a sürgősségi indítványok is amelyekből minden bizonnyal szép számmal lesz most is a képviselők asztalán.

Várhatóan a napirend előtti hozzászólás lehetőségével is többen élnek majd, a a közgyűlés végi interpellációk sora sem szokott rövid lenni.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-07 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!