Pályázatok

 • 2014-02-04 12:24 Milyen legyen Miskolc tortája?

  A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. pályázatot hirdet Miskolc járásban működő cukrászüzemek körében „Miskolc torta 2014” címmel. A pályázat védnöke Kriza Ákos polgármester.

 • 2014-02-01 11:53 Elindult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal teljes körű akadálymentesítése

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 482,5 millió forint uniós támogatást nyert „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházás során a közszolgáltatások komplex akadálymentesítése zajlik.

 • 2014-01-29 19:47 Országimázs-pályázat kisborászatok számára

  Közösen hirdet országimázs-pályázatot kisborászatok számára Cégér-Ab Ovo néven a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM), valamint a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) azzal a céllal, hogy a nyertes tételekből összeállított Carton Hungaricum borcsomagot külföldön is bemutassák.

 • 2014-01-25 11:09 Különdíjat nyert a miskolci egyetemista

  Különdíjat nyert Soltész Petra, a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatója a „Magyarország az Európai Unióban, az Európai Unió a világban” című pályázaton. Az EU energiapolitikájának fenntarthatóságával foglalkozó dolgozat 28 pályamű közül lett különdíjas az országgyűlés elnöke és a külügyminiszter által kiírt pályázaton.

 • 2014-01-24 13:49 A környező településeken is lehet pályázni laptopra

  Jelenleg az elbírálásnál tart, majd a nyertesek oktatásával folytatódik Miskolcon a laptoppályázat. Emellett további 80 ezer, a Miskolci járás településein élő ember kap lehetőséget a digitális felzárkózásra a Digitális Közösség program most kezdődő második szakaszában – hangsúlyozta Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár pénteki, miskolci sajtótájékoztatóján.

 • 2014-01-23 15:49 Megkezdődött az egészségügyi központ felújítása Nyékládházán

  Január közepén elindultak és megfelelő ütemben zajlanak annak a projektnek a kivitelezési munkálatai, melynek eredményeként megújul, kibővül az egészségügyi központ Nyékládházán.

 • 2014-01-19 10:27 Meghirdették az Ökumenikus Diákfilmszemle pályázatát

  Harmadik alkalommal hirdették meg az Ökumenikus Diákfilmszemle pályázatot, katolikus, református és evangélikus iskolák tanulóinak - közölték a szervezők az MTI-vel.

 • 2014-01-14 15:26 Ilyen laptopokat és tartalmakat kapnak a miskolciak

  Még 4 napjuk van a miskolciaknak arra, hogy beadják pályázatukat a térítésmentes laptopok és az azzal járó oktatás elnyerésére. A Digitális Közösség Program keretében a sikeresen pályázók korszerű HP notebookokat és a mindennapi felhasználói igényekhez szükséges szoftvereket kapnak, sőt, e-learning és egyéb, a célcsoportok számára hasznos programok is felkerülhetnek a gépekre a digitális felzárkóztatás és a régió versenyképességének növelése érdekében.

 • 2014-01-11 18:05 A hónap végén lezárul a Földet a gazdáknak program

  A hónap végén lezárul a Földet a gazdáknak program, amelynek keretében 250 ezer hektár állami termőföld bérletére pályázhattak gazdálkodók - mondta Bitay Márton, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) állami földügyekért felelős államtitkára.

 • 2013-12-17 22:02 Befejeződött az úthelyreállítás Borsodnádasdon

  A településrekonstrukciót szolgáló projektberuházást Borsodnádasd Város Önkormányzata mintegy 97MFt uniós támogatás segítségével valósította meg.

 • 2013-12-13 21:05 Biztonságosabb, rendezettebb lett a Szinva medre

  Befejeződött a Szinva-patak mederrendezése a Köztársaság és a Blaha Lujza utca közötti területen. A mintegy egy évig tartó munkát Miskolcnak az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Szinva-patak árvizes szakaszainak rendezése II. ütem” című projektje keretében végezték el.

 • 2013-12-10 20:14 Digitális Miskolc fórumsorozat – tájékoztatás, más formában is

  Utolsó állomásához érkezett a Digitális Miskolc programról tájékoztató fórumsorozat, kedden a Gárdonyi Géza Művelődési Házba várták az érdeklődőket. Bár a múlt héten kezdődött sorozat ezzel véget ért, más célcsoportokat – általános és középiskolásokat, valamint egyetemistákat – intézményükben is megkeresnek, hogy tájékoztassák őket a laptoppályázat részleteiről. Sőt, Miskolc forgalmas részein is találkozhatunk majd tájékoztató standokkal.

Miskolc TV mai műsora

2023-06-05 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!