IVS

 • 2014-01-23 18:24 Patak utca: tavasztól épül a park és a sétány

  Útépítéssel és parkosítással folytatódik tavasszal a Patak utcai beruházás. A mélygarázs feletti közterület-fejlesztésnek köszönhetően június végére egy újabb zöld pihenőterület jön létre a belvárosban.

 • 2014-01-22 14:10 Így néz ki most a Patak utcai mélygarázs!

  Elkészült a Patak utcai mélygarázs szerkezetének építésével a kivitelező, jelenleg a gépészeti, elektromos és szakipari munkákat végzik, ezt követi tavasszal az útépítés, és a parkosítás. Az új komplexumot várhatóan a hatósági engedélyek birtokában, az év második felében vehetik igénybe az autósok.

 • 2014-01-09 21:40 Miskolc jövőképe készül a városházán

  Készül Miskolcon a Településfejlesztési Koncepció, valamint az Integrált Településfejlesztési Stratégia. A koncepcióban megfogalmazza a város 2030-ig előre mutató fejlesztési céljait, a stratégiában pedig azokat a lépéseket foglalja össze, amelyeket 2014 és 2020 között meg fog tenni a koncepcióban fogalmazott célok elérése érdekében. A tervezési munka fontos állomásaként a város neves szakemberek részvételével háromnapos városfejlesztési szakmai műhelyt szervezett.

 • 2013-10-09 17:05 Milyen legyen Miskolc és térsége pár év múlva?

  Közösen gondolkozni, közösen fejleszteni Miskolc és térségében – e gondolat a mentén indult meg Miskolc jelenleg hatályban lévő Integrált Városfejlesztési Stratégiájának (IVS) teljes felülvizsgálata. Az egy éven át tartó, mintegy negyvenmillió forintból megvalósuló ÉMOP-os projekt eredményeképpen a város egy átfogó Településfejlesztési Koncepcióval és Integrált Településfejlesztési Stratégiával (ITS) fog rendelkezni, az Európai Unió 2014-2020-as programozási időszakára. A projekt nyitórendezvényén szerdán a stratégia szükségességéről, alapelveiről volt szó, valamint Miskolc és az agglomeráció 40 települése írt alá a közös munkáról szóló szándéknyilatkozatot. 

 • 2013-09-04 20:36 Mélyül a gödör, áll a daru – most jön a munka látványos része a Patak utcán!

  Javában tart a földkiemelés, a leendő mélygarázs helyének mélyítése a Patak utcán. A munkák során mintegy tizenötezer köbméter földet mozgatnak meg, és eddig minden a várakozásoknak megfelelően alakul. A földalatti parkoló a tervek szerint év végére készülhet el.

 • 2013-08-12 10:26 Új városfejlesztési terv

  Miskolc Önkormányzata felülvizsgálja a 2009-ben elfogadott Integrált Városfejlesztési Stratégiát és új, átgondolt, minden szempontot figyelembe vevő tervet készített a város további  fejlesztésére - tudatja a Városháza közleménye.

 • 2013-07-23 21:06 Résfalazás, majd földkiemelés – haladnak a Patak utcán

  A résfalazás pótmunkáit végzik jelenleg a Patak utcai mélygarázs területén – július utolsó napjaiban várhatóan ezt a munkafolyamatot is befejezik, és megkezdhetik a földmunkákat, a földkiemelést. A mélygarázs a tervek szerint év végére készül el.

 • 2013-07-11 11:53 Folyamatos a Patak utcai mélygarázs építése

  Mint ismert, a mélygarázs építésének kezdetén, a résfalazási munkák közben derült ki, hogy az eredeti talajmechanikai szakvéleményhez képest a megfelelő vízzáró agyagréteg síkja egyes helyeken máshol található, így szükségessé vált a mélyalapozás áttervezése – tájékoztatta szerkesztőségünket Pásztor Imre.

 • 2013-06-19 22:23 Novemberre lehet kész a Patak utcai mélygarázs

  A terület rendezését, és a résfalazási munkákat végzi tegnap óta a kivitelező a Patak utcai mélygarázs területén, a munkák jövő héttől lesznek igazán látványosak. A kivitelezés keddtől folytatódik, miután aláírták a pótmunkákkal kapcsolatos vállalkozói szerződést, a parkolót novemberben adhatják át.

 • 2013-06-18 11:27 Patak utca: pótmunkákkal indul újra a kivitelezés

  Folytatódik a Patak utcai mélygarázs kivitelezése, miután aláírták kedden reggel a pótmunkákkal kapcsolatos vállalkozói szerződést. A munkákat végző Adeptus-H Zrt. már reggel megkezdte a felvonulást a munkaterületen, a beruházás a résfalazással folytatódik szerdától.

 • 2013-04-12 12:59 Májusban folytatódhat a Patak utcai mélygarázs építése

  A kiegészítő közbeszerzési eljárás lefolytatása után várhatóan májusban folytatódik a Patak utcai mélygarázs építése – közölte a minap.hu-val a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője. Az építkezés befejezési határideje 2013. október 20-a.

 • 2012-11-27 21:40 Patak utca: nem várt pótmunkák miatt szünetel a kivitelezés

  Átmenetileg leállt a Patak utcai mélygarázs kivitelezése. A szünet oka, hogy eltérést mutatkozott a tervek és a talajmechanikai vizsgálatok eredményei között, emiatt pedig pótmunkákra van szükség. A munkákra kiírandó közbeszerzési eljárást követően, várhatóan tavasszal folytatódik a beruházás.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!