Zöld Nyíl

 • 2013-06-03 14:08 Kényelmes, tágas – és Pilsenben már népszerű!

  A pilsenieknek tetszik az új miskolci villamos – ezt kollégáink jelentették a helyszínről, akik a város és a Miskolc Holding delegációjával a helyszínen gyűjtenek tapasztalatot a járműről. Hamarosan a miskolciak is véleményt alkothatnak, legalábbis a külsejéről, hiszen júliusban Miskolcra érkezik az első két villamos. Utasokat azonban majd csak hosszas tesztelés után szállíthat.

 • 2013-05-28 23:27 A Skoda zászlóshajója az új miskolci villamos - VIDEÓVAL!

  – A Skoda 26T villamos a cégnek olyan zászlóshajója, mint a Skoda autógyárnak a Superb limuzin – jelentette ki Zdenek Majer, a Skoda elnökhelyettese Miskolc új villamosairól, melynek első két prototípusa már márciusra elkészült, néhány hete pedig már Plzen utcáin tesztelik. A Plzeňské tramvaje cseh közlekedési portálnak köszönhetően most videón is megnézheti, hogy milyen a zászlóshajó, az új miskolci villamos!

 • 2013-05-22 13:09 Már a nyáron miskolci pályára állhatnak az új villamosok

  Július közepén érkezik Miskolcra az első két új Skoda villamos. A két prototípus márciusra készült el a Skoda pilseni gyárában, a sikeres gyári mérések után jelenleg csehországi síneken róják próbaköreiket – az első erről készült fotókat több oldal, egyebek mellett a minap.hu is közzétette Facebook oldalán.

 • 2013-05-14 20:00 Széchenyi utca: még egy szakasz az operafesztiválig

  Újabb szakaszon, a Kazinczy utca és a Déryné utca között kezdődött meg a sétálóutca megújítása. A burkolat bontása kedden kezdődött, a területen az Operafesztiválra végez majd a kivitelező. Ezzel párhuzamosan a város két helyen – az Avas Szálló és a Villanyrendőr és a Szentpáli utca közötti kisebb területen is – felszedette és újrarakatta a burkolatot, mert a szakaszokon a város főmérnöke nem megfelelőnek ítélte a kivitelezés minőségét.

 • 2013-05-13 09:34 Sétálóutca: újabb szakaszon indul a munka

  Az Avas szálló előtt már elkészült, az Ady Endre utca és a Szentpáli utca között pedig május 24-ére fejeződik be a sétálóutca burkolatának megújítása. A kivitelezés folytonossága érdekében május 13-ától, hétfőtől a Kazinczy és a Déryné utca között is megkezdődik a régi burkolat bontása.

 • 2013-05-10 14:13 Karbantartás miatt ismét jönnek az éjjeli villamospótlók

  Karbantartás miatt a Tiszai pályaudvartól Felső-Majláthig villamospótló autóbuszok közlekednek május 13-án és 14-én 23:40 és 3:30 között – közölte a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

 • 2013-04-30 10:32 Egy hónapon át sínen a Miskolci Kikelet

  Elindult kedd reggel a Miskolci Kikelet névre keresztelt tavaszi villamos az előre beharangozott menetrend szerint. A különleges, kívül-belül feldíszített villamos mostantól egy hónapon át rója a miskolci síneket munkanapokon és hétvégén egyaránt.

 • 2013-04-15 16:18 Az Avas Szálló előtt is megkezdődött a burkolatcsere

  Hétfő reggel ismét munkások jelentek meg az Avas Szálló előtt, akik megkezdték az épület előtt az utcaburkolat bontását. Mint kiderült, a területen „összeért” a sétálóutca burkolatának megújítása, illetve a hányatott sorsú, ám országos műemléknek számító épület homlokzatának tervezett megújítása.

 • 2013-04-02 15:34 Sétálóutca: újabb helyszíneken bontják a régi burkolatot

  A Centrum előtt, illetve az Ady hídnál is megkezdődött a sétálóutca burkolatának bontása kedden. A munkák a múlt héten kezdődtek, és nyár végére két ütemben teljesen új, a mostaninál zöldebb, egységes arculatú főutcát kap Miskolc.

 • 2013-03-28 14:40 Zöld Nyíl: tesztpályán Miskolc új villamosa - VIDEÓVAL!

  Befejezés közeli állapotban vannak a ©koda Transportation a.s. plzeni gyárában a Miskolcra érkező 26THU3 típusú villamos prototípus járművei. A cseh vállalatnál jelenleg a két prototípus járműből az első elkészült, a második összeszerelése pedig folyamatban van – közölte a Zöld Nyíl projektigazgatóság csütörtökön.

 • 2013-03-26 11:42 Nyár végére megújul a miskolci sétálóutca

  Megkezdődött hétfőn a miskolci Széchenyi utca díszburkolatának megújítása. A kivitelező Zöld Nyíl 2009 konzorcium és a város tájékoztatása szerint a két ütemben elvégzett átépítések végére igazi nagyvárosi hangulatú, de a mostaninál sokkal zöldebb, egységes arculatú főutcája lesz Miskolcnak. A részletekről kedden reggel Szőnyi Péter projektigazgató és Rostás László főépítész beszélt.

 • 2013-03-25 14:05 Megkezdődött a sétálóutca felújítása

  A viacolor burkolat bontásával a villanyrendőrnél kezdődött hétfőn a Széchenyi utca díszburkolatának megújítása. A munkaterületet már korábban átadták a kivitelezőnek, a korábbi rendkívüli időjárás azonban a tényleges munkakezdés időpontját is eltolta.

Miskolc TV mai műsora

2019-09-17 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!