Zöld Nyíl

 • 2014-07-24 17:32 Villamost, midibuszt vegyenek!

  A honlapján kínál eladásra négy darab Plasma midibuszt, illetve 24 Tátra és SGP villamost az MVK. Az első ránézésre meglepő megoldásnak az előzetes igény- és lehetőségfelmérés volt a célja.

 • 2014-07-10 09:48 Amiből 12 sem egy tucat!

  Megérkezett a tizenkettedik új Skoda villamos szerda este az MVK Zrt. telephelyére. Ezzel kivan a tucat, de a miskolciak még mindig nem veszik tucatszámba ezeket a járműveket. A legtöbb utas számára még mindig élmény, ha új villamosra szállhat fel, és az sem mindegy, melyik járatszámúra. Ahhoz, hogy forgalomba álljanak, a legutóbb érkezetteknek is teljesíteniük kell 500 próbakilométert.

 • 2014-07-01 11:44 Már tizenegy új villamos van Miskolcon

  Tegnap este a tizenegyedik új Skoda villamos is megérkezett az MVK Zrt. telephelyére. Ezzel együtt, ebben a hónapban összesen öt új villamos érkezett Miskolcra, s három állt forgalomba. Így már öt új Skoda szállítja a miskolci utasokat.

 • 2014-06-24 14:29 Megérkezett a tizedik új villamos

  Június 23-án, hétfőn este fél kilenc körül megérkezett a tizedik új Skoda villamos is Miskolcra, a városi közlekedési vállalat telephelyére - tájékoztatott az MVK közleménye.

 • 2014-06-17 10:48 A kilencedik Skoda is megérkezett!

  Június 16-án, hétfőn este megérkezett a kilencedik új Skoda villamos is Miskolcra. Ez a jármű is Bánrévén keresztül lépett be az országba, a szállítás zökkenőmentesen zajlott. Miskolc kilencedik új villamosa este fél kilenckor érkezett meg a városi közlekedési vállalat telephelyére.

 • 2014-06-10 13:46 Megjött a „heti Skoda” – ami már a nyolcadik

  Pontosan egy hét telt el azóta, hogy újabb Skoda villamos érkezett Miskolcra – és most megjött június második új, miskolci villamosa, ami összességében már a nyolcadik. A jármű hétfőn, 9-én az esti órákban, ahogy már megszoktuk, Bánrévén keresztül lépett be az országba.

 • 2014-06-03 09:37 Megérkezett a hetedik – és még négy új villamos várható júniusban!

  Elérkezett a Skoda-villamosok szezonja is ebben a hónapban: június 2-án, hétfőn késő este megérkezett a „Miskolc városi villamosvasút fejlesztése” nagyprojekt keretében a hetedik új Skoda villamos. A szállítási ütemterv szerint még négy új villamos érkezik Miskolcra ebben a hónapban, az átlagban több, mint heti egy.

 • 2014-06-02 12:53 Változás az MVK Zrt. élén

  Singlár Zsolt (képünkön) váltja Devecz Miklóst június 1-től az MVK Zrt. vezérigazgatói posztján. Devecz Miklós megbízatása május végén lejárt, így egy év elteltével távozik a vállalat éléről – tudatta hétfőn közleményében Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

 • 2014-05-20 12:44 Megérkezett Miskolcra a hatodik ©koda

  A hétfő esti órákban megérkezett Miskolcra a hatodik ©koda-villamos, mely szintén Bánrévén keresztül lépett be Magyarországra – tájékoztatta portálunkat a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

 • 2014-04-08 16:24 Itt a harmadik Skoda, érkezik a többi

  Egy hét múlva már három új villamoson utazhatnak a miskolciak: a legújabb Skoda a tervezettnél egy hónappal hamarabb érkezett meg városunkba. Áprilisban további két új villamos érkezik még, év végére pedig a tervek szerint összesen 29 új Skoda közlekedik majd a miskolci sínpályán. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és Devecz Miklós, az MVK Zrt. vezérigazgatója kedden délután a közlekedési vállalat telephelyén tájékoztatott a részletekről.

 • 2014-04-01 12:25 Virágba borult a Széchenyi utca

  A miskolci sétáló utca egy ideje már hirdeti a tavaszt. Számos új, tavaly ősszel elültetett fa is rügyet bontott, majd a napsütés segedelmével virágzásnak is indult. Azért is esett – többek között – ezekre a fajtákra a választás, mert többségükre jellemző, hogy jól tűrik a városi klímát, nem kényesek a talaj minőségére, s a szárasságot is viselik – emellett kivételesen szép látképet kölcsönöznek a városnak.

 • 2014-03-21 13:37 Ismét terítéken a Kandó tér

  A Kandó Kálmán téri villamos-forduló átépítésével kapcsolatban fogalmazott meg kérdéseket pénteki sajtótájékoztatóján Tompa Sándor, a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője. A Zöld Nyíl projektigazgatóság közleményben reagált.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!