Bulvár

 • 2009-08-21 17:13 Hallgatnak a sorozatgyilkosságok gyanúsítottjai

  A rendőrség elfogta a hat halálos áldozatot követelt, romák ellen elkövetett támadások gyanúsítottjait csütörtökön éjjel. Hat embert fogtak el egy rövid üldözés után Debrecenben, miután a gyanúsítottak Nyírpilisen rálőttek a járőröző romák autójára. Az elkövetők egyelőre hallgatnak. Az országos rendőrfőkapitány szerint valószínű, hogy rasszista indítékok vannak a sorozatgyilkosságok mögött.

 • 2009-08-21 17:03 Jön a Jackson film

  Október végén a mozikba kerül a Michael Jackson film, amit az énekes utolsó heteiben felvett videó anyagból készítettek. A Sony Pictures közleménye szerint a "This Is It" című film "olyan bizalmas portré Jacksonról, amit még senki sem láthatott".

 • 2009-08-21 14:54 Felnyársalta a versenyzőt a bükki fa

  Balesetet szenvedett az egyik svéd tájfutó a bükki versenyen. A sportoló fennakadt egy fán, amelynek gallyai sérülést okoztak lábán. Riválisai nem hagyták cserben, sportolói becsületükhöz méltón viselkedtek, nem mentek tovább, ott maradtak sérült társuk mellett, bevárták az egészségügyi személyzetet. A svéd versenyzőt a mentők azonnal kórházba szállították.

 • 2009-08-21 11:05 Romákat ért támadások: megvannak a gyilkosok?

  Debreceni gyanúsítottakat kapcsoltak le az éjszaka folyamán és több fegyvert is lefoglaltak a rendőrök az akció során. A Nemzeti Nyomozó Iroda hajnalban kommandósok segítségével Debrecenben elfogott hat embert, akiknek a feltételezések szerint közük lehet a romák elleni gyilkosságsorozathoz. A gyanúsítottak lakásán házkutatást tartottak és fegyvereket foglaltak le. A gyanúsítottak egyelőre hallgatnak. Az országos rendőrfőkapitány szerint valószínűleg rasszista indítékok vannak a sorozatgyilkosságok mögött. a letartoztatott személyek kivétel nélkül Hajdú Bihar megyében élnek, borsodi érintett egyelőre nincs köztük.

 • 2009-08-21 10:54 Gyorshír: Elfogták a romák elleni támadások feltételezett elkövetőit

  A Nemzeti Nyomozó Iroda hajnalban kommandósok segítségével Debrecenben elfogott hat embert, akiknek a feltételezések szerint közük lehet a romák elleni gyilkosságsorozathoz. 

 • 2009-08-21 06:37 Megkéseltek egy gárdistát

  Tegnap este 23 óra körül Dabas-Sári térségben egy 18 éves gárdistát késeltek meg - olvasható a Magyar Gárda honlapján. 

 • 2009-08-20 22:08 Búcsút vettek a nyitrabányai robbanás áldozataitól

  Nyitrabányán délután elbúcsúztatták a nem régi bányarobbanás halálos áldozatait. A szertartáson számos politikai vezető is részt vett. Szlovákia történetének legnagyobb bányaszerencsétlensége a keleti tárnában történt, ahol a húsz bányász és bányamentő tüzet oltott, amikor a robbanás bekövetkezett. A tüzet a mai napig nem sikerült eloltani. A szerencsétlenség okait a rendőrség és a bányahivatal mellett független szakértők is vizsgálják.

 • 1970-01-01 01:00 Segítségükre siető autóst rabolt ki három román férfi

  Kirabolta a segítségükre siető autóst három román férfi a székesfehérvári elkerülő út felhajtójánál; a gyanúsítottakat elfogták és bűnügyi őrizetbe vették - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-08 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!